|

Cum se baga muzica pe Nokia Lumia 520? (Windows Phone)

Multumesc mult!

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Sunt si diferite aplicatii, care le poti descarca in telefon, si pe acele aplicatii poti descarca muzica direct in telefon (aplicatia se numeste Music Paradise o descarci de pe magazin play) sau o varianta putin mai grea:
Intri pe youtube scrii numele piesesi, dai pe link-ul de sus (ti apasat)
pana iti apare copy.
Dai copy, si dupa iesi de pe youtube, intri pe google si scrii (youtube converter)
dai pe primul link
si pe youtube converter iti va aparea un patrat, pe care va trebui sa ti apasat si o sa iti apara paste, dai paste si dupa jos va aparea un, patrat scrie converter, dai converter si se descarca in telefon.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Apowersoft Phone Manager PRO 2.4.3

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cu cablu de date.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sincronizarea muzicii, a tonurilor de apel și a podcasturilor folosind computerulExistă multe feluri în care puteți transfera muzica, tonurile de apel și podcasturile între telefonul dumneavoastră Windows Phone și computer folosind tehnologia cloud, dar uneori modalitatea cea mai rapidă este cea demodată: conectarea telefonului la computer.

Puteți să folosiți varianta simplă, cu File Explorer (denumit Windows Explorer în unele versiuni de Windows), sau puteți folosi una dintre aplicațiile Windows Phone. Aplicația Windows Phone pentru desktop reprezintă o modalitate excelentă pentru sincronizarea cu iTunes sau pentru adăugarea tonurilor de apel în Windows 8 sau Windows 7. Dacă preferați o interfață curată și modernă, pe care s-o puteți folosi pe ecranul de Start, încercați aplicația Windows Phone pentru Windows 8.

Dacă nu sunteți sigur care dintre aplicații este cea mai bună pentru dumneavoastră, puteți folosi Expertul Sincronizare (disponibil numai în limba engleză) pentru a vă ajuta să vă decideți.


Note

•Dacă aveți un telefon Windows Phone 7 și un PC, va trebui să utilizați software-ul Zune.
•În cazul în care computerul nu vă detectează telefonul, consultați secțiunea Telefonul Windows Phone 8 nu este detectat de computer.
•Dacă folosiți un Mac, trebuie să descărcați aplicația Windows Phone pentru Mac.
•Informații dublate? Dacă aveți un Xbox Music Pass și melodiile apar de două ori, folosiți aplicația Windows Phone pentru desktop sau aplicația Windows Phone pentru Mac, în loc de File Explorer, pentru a vă transfera fișierele de muzică.
•Fișierele media protejate (DRM) pe care le obțineți de la alte servicii decât Xbox Music Pass nu pot fi copiate sau sincronizate între PC și telefonul dumneavoastră Windows Phone. Fișierele media DRM obținute cu Xbox Music Pass sau Zune Pass pot fi sincronizate cu telefonul dumneavoastră folosind aplicația Windows...2009 - 2202 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează