| Grigore_Denisa_1983 a întrebat:

Cum se baga muzica pe Nokia Lumia 520? (Windows Phone)
Multumesc mult!

Răspuns Câştigător
| Bmth_Emi_1996 a răspuns:

Sunt si diferite aplicatii, care le poti descarca in telefon, si pe acele aplicatii poti descarca muzica direct in telefon (aplicatia se numeste Music Paradise o descarci de pe magazin play) sau o varianta putin mai grea:
Intri pe youtube scrii numele piesesi, dai pe link-ul de sus (ti apasat)
pana iti apare copy.
Dai copy, si dupa iesi de pe youtube, intri pe google si scrii (youtube converter)
dai pe primul link
si pe youtube converter iti va aparea un patrat, pe care va trebui sa ti apasat si o sa iti apara paste, dai paste si dupa jos va aparea un, patrat scrie converter, dai converter si se descarca in telefon.

3 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Apowersoft Phone Manager PRO 2.4.3

| MaryanHD a răspuns:

Cu cablu de date.

| andreinr1 a răspuns:

Sincronizarea muzicii, a tonurilor de apel și a podcasturilor folosind computerulExistă multe feluri în care puteți transfera muzica, tonurile de apel și podcasturile între telefonul dumneavoastră Windows Phone și computer folosind tehnologia cloud, dar uneori modalitatea cea mai rapidă este cea demodată: conectarea telefonului la computer.

Puteți să folosiți varianta simplă, cu File Explorer (denumit Windows Explorer în unele versiuni de Windows), sau puteți folosi una dintre aplicațiile Windows Phone. Aplicația Windows Phone pentru desktop reprezintă o modalitate excelentă pentru sincronizarea cu iTunes sau pentru adăugarea tonurilor de apel în Windows 8 sau Windows 7. Dacă preferați o interfață curată și modernă, pe care s-o puteți folosi pe ecranul de Start, încercați aplicația Windows Phone pentru Windows 8.

Dacă nu sunteți sigur care dintre aplicații este cea mai bună pentru dumneavoastră, puteți folosi Expertul Sincronizare (disponibil numai în limba engleză) pentru a vă ajuta să vă decideți.


Note

•Dacă aveți un telefon Windows Phone 7 și un PC, va trebui să utilizați software-ul Zune.
•În cazul în care computerul nu vă detectează telefonul, consultați secțiunea Telefonul Windows Phone 8 nu este detectat de computer.
•Dacă folosiți un Mac, trebuie să descărcați aplicația Windows Phone pentru Mac.
•Informații dublate? Dacă aveți un Xbox Music Pass și melodiile apar de două ori, folosiți aplicația Windows Phone pentru desktop sau aplicația Windows Phone pentru Mac, în loc de File Explorer, pentru a vă transfera fișierele de muzică.
•Fișierele media protejate (DRM) pe care le obțineți de la alte servicii decât Xbox Music Pass nu pot fi copiate sau sincronizate între PC și telefonul dumneavoastră Windows Phone. Fișierele media DRM obținute cu Xbox Music Pass sau Zune Pass pot fi sincronizate cu telefonul dumneavoastră folosind aplicația Windows Phone pentru desktop sau aplicația Windows Phone pentru Mac.

Utilizarea File Explorer (Windows 8, Windows 7, Windows Vista și Windows XP)

Dacă nu doriți decât să transferați muzică dintr-o locație într-alta, cea mai simplă metodă este utilizarea File Explorer (denumit Windows Explorer în unele versiuni de Windows).


Sfat


Dacă folosiți Xbox Music Pass pentru a vă păstra muzica în cloud, vă recomandăm să folosiți aplicația Windows Phone pentru desktop sau aplicația Windows Phone pentru Mac pentru a copia muzică pe telefonul dumneavoastră, pentru o experiență cât mai bună.


Pentru a adăuga muzică, tonuri de apel și podcasturi


1.Procedați într-unul din modurile următoare:
•Dacă folosiți Windows 8, accesați vizualizarea Desktop, apoi deschideți Explorer din bara de activități.
•Dacă folosiți Windows 7, Windows Vista sau Windows XP, deschideți Windows Explorer din bara de activități.


2.Sub Computer (denumit Acest PC în unele versiuni de Windows), faceți clic pe numele telefonului dumneavoastră, apoi faceți clic pe Telefon.


3. Pentru a transfera fișiere între telefon și PC, faceți clic cu butonul din dreapta pe fișierul pe care doriți să-l copiați, apoi faceți clic pe Copiați.


4. Faceți clic cu butonul din dreapta în folderul în care doriți să transferați fișierul și faceți clic pe Lipiți. Dacă adăugați muzică, tonuri de apel sau podcasturi pe telefon, asigurați-vă că lipiți fișierele în folderul Muzică, Tonuri de apel sau Podcasturi, pentru ca telefonul să le poată găsi și recunoaște.


Note

•Dacă vă conectați telefonul la un PC care execută Windows XP, PC-ul este posibil să vă solicite să instalați software care nu este disponibil. Dacă vă este afișat acest expert, faceți clic pe Anulare—nu trebuie să instalați acest software. Apoi veți putea să folosiți Windows Explorer pentru a transfera fișiere între telefon și computer.
•Pentru a utiliza Windows Explorer în Windows XP, PC-ul dumneavoastră trebuie să aibă instalat Windows XP Service Pack 2 (SP2).
•Pentru a afla mai multe despre copierea fișierelor folosind Windows Explorer sau despre sincronizarea fișierelor cu Windows Media Player, accesați site-ul web Windows și căutați în secțiunea Îndrumare.
Utilizarea aplicației Windows Phone pentru desktop (Windows 8 și Windows 7)

Aplicația Windows Phone pentru desktop vă permite să sincronizați muzică și podcasturi între telefon și un PC cu Windows 8 sau Windows 7, precum și să adăugați pe telefon tonuri de apel. Puteți alege să sincronizați elementele și cu bibliotecile dumneavoastră Windows și cu iTunes. Dacă nu aveți încă aplicația, o puteți obține din pagina de descărcare pentru aplicația Windows Phone pentru desktop.


Notă


Aplicația Windows Phone pentru desktop nu este disponibilă în toate țările sau regiunile.


Pentru a sincroniza muzică

1.În aplicația Windows Phone pentru desktop, în colțul din dreapta sus, faceți clic pe PC, apoi faceți clic pe Muzică.


2.Asigurați-vă că este bifată caseta de selectare Sincronizați muzică.


3.Procedați într-unul din modurile următoare:
•Pentru a sincroniza o parte din colecție, selectați orice listă de redare, gen, artist sau album pe care doriți să le sincronizați.
•Pentru a vă sincroniza întreaga colecție de muzică, bifați caseta de selectare Sincronizați toată muzica.


4. Faceți clic pe Sincronizați.Pentru a sincroniza podcasturi

1.În aplicația Windows Phone pentru desktop, în colțul din dreapta sus, faceți clic pe PC, apoi faceți clic pe Podcasturi.


2.Asigurați-vă că este bifată caseta de selectare Sincronizați podcasturi.


3.În lista Sincronizați, alegeți câte episoade doriți să sincronizați și dacă doriți să sincronizați numai episoadele care nu au fost redate.


4.Procedați într-unul din modurile următoare:
•Pentru a sincroniza unele dintre podcasturile dumneavoastră, selectați-le pe cele pe care doriți să le sincronizați.
•Pentru a vă sincroniza toate podcasturile, bifați caseta de selectare Sincronizați toate podcasturile.


5. Faceți clic pe Sincronizați.Notă


Pentru a afla mai multe despre podcasturi, consultați Obțineți muzică, fișiere video și podcasturi.


Pentru a adăuga tonuri de apel

Aplicația Windows Phone pentru desktop vă poate spune ce melodii pot funcționa ca tonuri de apel.

1.În aplicația Windows Phone pentru desktop, în colțul din dreapta sus, faceți clic pe PC, apoi faceți clic pe Tonuri de apel.


2.Selectați orice melodie doriți să folosiți ca ton de apel pe telefon, apoi faceți clic pe Adăugați.

Puteți atribui tonuri de apel pentru evenimente de pe telefonul dumneavoastră, cum ar fi notificări sau mementouri, precum și pentru contacte (pentru apelurile sau mesajele text primite de la acestea). Pentru a afla mai multe despre atribuirea tonurilor de apel pe telefonul dumneavoastră, consultați Tonuri de apel, sunete și volum.Note

•Pentru a utiliza tonuri de apel particularizate pentru alte elemente decât apelurile telefonice, telefonul dumneavoastră trebuie să aibă versiunea de software Windows Phone 8.0. 10501.127 sau una ulterioară. Pentru mai multe informații despre actualizarea telefonului, consultați Cum actualizez software-ul telefonului?
•Pentru a afla mai multe despre tonuri de apel și alte sunete pe telefonul dumneavoastră, consultați Tonuri de apel, sunete și volum.


Pentru a salva elemente pe PC sau pentru a le șterge de pe telefon

1.În Aplicația Windows Phone pentru desktop, în colțul din dreapta sus, faceți clic pe Telefon, apoi faceți clic pe Muzică sau Podcasturi.


Sfat


Dacă aveți un card SD și nu vedeți ce anume căutați, încercați să ajustați filtrele: faceți clic pe săgeta derulantă de deasupra afișajului de stocare (în partea de jos) și selectați Card SD.


2.Selectați elementele sau folderele pe care doriți să le ștergeți sau să le transferați. (Dacă opțiunile nu apar în mod automat, faceți clic sau trageți cu degetul în sus din partea de jos a ecranului pentru a le afișa.)


3. Faceți clic pe Salvați pe PC sau pe Ștergeți.


Note

•Pentru a găsi elementele pe care le-ați salvat, deschideți File Explorer pe PC, apoi accesați folderul Muzică, Fotografii sau Video pentru a vă vedea fișierele.
•Dacă ștergeți de pe telefon elemente pe care le-ați selectat pentru sincronizare, ele vor fi adăugate înapoi pe telefon la următoarea sincronizare.


Utilizarea aplicației Windows Phone (Windows 8)

Aplicația Windows Phone are o interfață modernă, care prezintă imaginea albumului și facilitează adăugarea de muzică și liste de redare din locații de pe PC. Pentru a obține aplicația Windows Phone, conectați doar telefonul la computer și aplicația se va descărca în mod automat. Sau, dacă preferați, o puteți obține din Magazinul Windows.


Pentru a adăuga muzică și liste de redare

1.În aplicația Windows Phone, faceți clic pe Adăugați pe telefon, apoi faceți clic pe Adăugați muzică sau pe Adăugați liste de redare.


2.Procedați într-unul din modurile următoare:
•Faceți clic pe un folder pentru a alege melodiile de adăugat.
•Pentru a alege un alt folder, faceți clic pe Sus.
•Pentru a adăuga un întreg folder, faceți clic pe el cu butonul din dreapta.


3. Faceți clic cu butonul din dreapta pe fiecare melodie sau listă de redare pe care doriți s-o adăugați. Toate fișierele pe care le selectați vor apărea în partea de jos a aplicației.


4.Atunci când ați ales toate melodiile sau folderele dorite, faceți clic pe Adăugați.

Note

•Dacă utilizați o parolă pentru a vă bloca telefonul, este posibil să trebuiască să vă deblocați telefonul înainte de a putea utiliza aceste aplicații și File Explorer (sau Windows Explorer).
•Aveți câteva opțiuni pentru a muta documente de pe telefonul dumneavoastră în alte locații. Una este să vă conectați telefonul la PC, apoi să folosiți File Explorer sau Windows Explorer (în funcție de computerul utilizat, Windows 8 sau Windows 7). O a doua opțiune este să utilizați OneDrive (cunoscut anterior ca SkyDrive). Pentru a afla mai multe, consultați Sincronizarea documentelor cu OneDrive.