Întrebare recomandată | Daniel26 a întrebat:

Cum sunt smartphone-urile HTC sau Nokia comparativ cu cele de la Samsung (cotate destul de bine, din cate observ)? m-ar interesa durata bateriei, fluiditatea aplicatiilor si calitatea pozelor la modelele cu 5 sau 8 MP. Thanks!winking

5 răspunsuri:
| sorinel22 a răspuns:

Sunt super eu am avut un Lumia 620ieseau super parca era ca la s4sau mai mare se vedea foarte bine la aplicați merge bine cu bateria depinde te joci 3 -8ore nu te joci 1-2zile muzica5oresi am avut un HTC hd2 care ma lăsat masca atat la baterie cat si la poze făcea niște poze perfecte ceva gen 21 mpx ieșeau foarte clare si ne saturate la baterie ținea binișor dar la aplicați merg am greu htcurile ți-aș recomanda un iPhone.

| Cosmin_Bundache_1997 a răspuns:

Ia-ti Sony xperia

| Xoxo520 a răspuns:

Eu am un Nokia Lumia si am chiar o parere foarte buna despre el. Bateria tine circa 4 -5 zile, mie imi tine 5 zile. Poti descarca tot fel de aplicatii in afara de aplicatiile. Pozele ies foarte bine cu acest telefon. Din cate am mai auzit Nokia si HTC sunt mai bune decat Samsung de 1000 de ori, si dupa parerea mea cred ca asa si este!

| Gamelopi a răspuns:

Eu am un HTC Desire S care merge ireprosabil, fluid in ceea ce priveste navigharea prin aplicatii, calitatea pozelor este buna (5 Mpx), iar ca ergonomie daca nu il stresezi cu net si jocuri te tine bateria.
Nokia Lumnia din punct de vedere al softului este varza, eu nu-l recomand.
Iphone-ul e bun daca are softul lui daca vei vrea sa schimbi ceva o sa fii limitat.
Arunca un ochi la Samsung pe S3 mini ca e la pret decent.
Acum daca vrei un telefon care sa fie ozn cauta un procesor bun la el de la 1, 2 in sus, minim 1GB RAM si o baterie mai mare de 1500 mAh

| madalinaramonikkk a răspuns:

Rămâi pe Samsung, este o firmă destul de bună happy