|

Daca vrei sa renunti la abonament la Vodafone si proprietarul nu este in tara poate alta persoana din familie sa semneze daca are stampila?

FUNDA

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Bună!

Cererea de renunţare la abonament se întocmeşte ( redactează & semnează ) doar de către TITULARUL Contractului!
Dacă acesta NU este în ţară, atunci poate întocmi Procura la o Reprezentanţă Diplomatică a României ( Ambasadă sau Consulat ) din ţara respectivă!
Sau la un Notar public din acea ţară; dar, în general, la Notar este mai SCUMP + că trebuie tradusă în Limba Română...
Apoi îţi trimite Procura ( în original ) prin Curier rapid sau Poştă!În general, dacă doreşti rezilierea Contractului ÎNAINTE de expirarea termenului MINIM ( Contract pe minim 2 ani ), atunci TREBUIE să PLĂTEŞTI contravaloarea abonamentului pe lunile rămase = "taxă de reziliere anticipată"!

Citeşte cu ATENŢIE Contractul semnat, în special secţiunea privind rezilierea!

În cazul tău ( deoarece, probabil, doreşti rezilierea anticipată ), situaţia este mai "specială" - Vodafone are o sumă de "justa despăgubire prevăzută la articolul 10.3 pentru încetarea contractului înainte de termen"!


"9. ÎNCETAREA CONTRACTULUI :
9.1.Clientul poate solicita încetarea prezentului contract printr-o notificare adresată Vodafone, cu minim 30 de zile înainte de data la care dorește încetarea contractului. Notificarea trebuie să ia forma unei scrisori recomandate cu confirmare de primire. Contractul va fi încetat la data /în termenul menționat în cuprinsul cererii de încetare sau în termen de de 30 de zile de la primirea cererii scrise de încetare de către Vodafone. La încetarea contractului și dezactivarea cartelei SIM, Clientul se obligă să achite toate datoriile către Vodafone, precum și justa despăgubire prevăzută la articolul 10.3 pentru încetarea contractului înainte de termen (dacă este cazul)" - SURSA = Termenii şi Condiţiile Generale de la linkul oficial :
https://www.vodafone.ro/libs/documents/digital_asset/v155146.pdf

Preferabil ca Cererea de renunţare la abonament prin denunţare unilaterală...2012 - 2196 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Poti sa renunti daca ai telefonul si stii datele acelei persoane. Daca persoana este o femeie (Popescu Angela - spre exemplu) te prezinti tu ca fiind Popescu Angela, spui adresa si codul numeric personal si spui ca vrei sa renunti. Daca persoana este un barbat, gasesti unul care sa vrea sa faca asta si tot asa sa stii datele celui plecat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează