| kizo a întrebat:

Dau funda. De curand mi-am cumparat un s5 si vreau sa imi instalez niste jocuri dar am auzit ca dupa catva timp o sa imi mearga foarte greu telefonu si nu stiu ce sa fac sa imi descarc jocuri sau nu. Zicetimi da ati avutsau aveti aceasta problema cu un s5. Jocurile care vreau sa le descarc sunt gancster vegas gta aletele dealea faine asfal8 erc. In telefon amdeja descarcat facebook mewsenger cas of clan agair pixworld.va rog ajutatima. Scz de greserile gramaticale

Răspuns Câştigător
| TheHellBoyHB a răspuns:

Daca pui doar un joc- doua nu o sa ai probleme (Celor care au S5 si le merge greu, de fapt, au f. multe aplicati si va merge mai greu!)

P.S Nu pune Clean MASTER! Nu te ajuta, mai bine intri in settari, applicati si apoi Ruleaza (Sau ceva de genu) si acolo inchizi manual aplicatile care nu le mai folosesti!

3 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Incearca sa cureti memoria ram. Cauta pe magazin play Clean Master. Incearca si CM Security.

| Alfred0703 a răspuns:

Da dupa un timp va incetini. Detin de un an jumate s5-ul si l-am resetat de 4-5 ori ca sa mearga. Sunt foarte nemultumit cu Samsung. Mai bine iti luai iphone.

| kizo explică:

Mersi pentru raspuns chiar m-a ajutat si nu o sa pun niciodata cm pe s5 pentru ca am patit-o cu fostul telefon mersi mult