|

De ce iphone 5s/6/6+ nu au pic de lagg

De ce note 4 xperia z3 LG g3 galaxy s5 au lag

Și aceste telefoane cu Android au ajuns la 3 GB ram la 2k display la 4k filmare la procesor 2.7 ghz quad core(note4)

Cum este posibil

Iphone are doar 1gb ram și procesor 1.3/4 dual qore

De ce nu are la iphone

Dau funda

10 răspunsuri:
| a răspuns:

Stai linistit ca nu au lag nici s5 nici HTC

insa iphone are propriu sistem de operare si il optimizeaza cum si cand vor ei.

Andoidul este open source si dispozitivele trebuie adaptate la sistemul de operare ca e mai dificil sa optimizeze toti producatorii SO asa cum vor ei

| a răspuns:

Nu au lag sau au lag mai putin de la sistemul de operarare. E mai usor sa optimizezi un sistem de operare pe 3 telefoane decat pe 999999 telefoane cu 9999 procesoare diferite si tot asa.
2. Totusi nu poti spune ca z3 sau note 4 are lag. E un mic delay, si asta e de la animatiile introduse de producatori. De asemenea, fluiditatea interfetei tine de gpu in animatii, iar la iphone normal ca e mai usor sa proceseze asa ceva deoarece rezolutia a fost mereu mult inferioara.
Si telefoanele cu android au ajuns la 2k display pentru ca asa au vrut producatorii, si probabil asa o sa ajunga si iphone-ul... in 3-4 ani. Filmare 4k, pentru ca se poate si pentru ca se vede super in 4k. Aici cat ai lauda iphone-ul, degeaba, filmarea 4k e superioara. Si fara o camera de macar 8.5mp nu poti sa filmezi 4k, motiv pentru care 6/6+-ul cu doar 8.0 mp nu poate filma 4k.

Iphone-ul are 1 gb ram si ce? Nu te opreste nimeni nici la pc sa indesi mai mult ram. Iar legat de cpu, tine de eficienta. Vezi ca pe android exista tegra k1, care e tot dual-core insa care e mai performant decat dual-core-ul de pe iphone. De altfel, asa de amuzament, 1 sigur nucleu din tegra k1 e mai performant decat toate cele 8 nuclee dintr-un telefon de gen: http://www.pcgarage.ro/smartphone/allview/x2-twin-black/. Totul tine de optimizare. Iar pentru ca pe android ai 2k, normal ca ai sa ai si o "cadere" de cadre.

Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

IPHONE-urile sunt optimizate pentru sistemul de operare,dar Android e open-source,si nu e optimizat,adica de exemplu,android-ul oficial era icecream, si a aparut Jelly Bean, iar iOS nimic, daca bagi android pe iphone va avea lag, dar la iphone sistemu de operare e super optimizat!

Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns (pentru Ateistu):

Iphone 6 eu mor, cel mai praf iphone vreodata, Iphone 5s de 100 % mai bun ca el, 5-u e foarte rezistent, iar 6-ele e slab rau, la ciocan iphone 5 rezista mai mult, iar 6 o singura lovitura si gatalaughing iese foc laughing, iti recomand Note 4, Samsung-urile sunt mai puternice, sau 5s-u e bun si el.

Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Unde ai vazut tu note 4 si xperia z3 cu lag? poate erau fake-uri happy nici note si nici experia nu au pic de lag happy

Răspuns utilizator avertizat