|

De ce mi se descarca bateria la telefon foarte repede? Ce pot sa fac sa tina mai mult?

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Da luminozitatea la 0. Daca nu folosesti net mobil treci pe gsm deoarece lte (in cazul meu mananca tare rau).La wifi in setari intra la optiuni avansate si selecteaza sa se opreasca wifi cand este stins ecranj. Opreste aplicatiile ce ruleaza in spate (Begruound). Atunci cand telefonul este la incarcat inchidel sau activeaza modul avion, deoarece in momentul in care telefonul se incarca el poate sa consume enorm si astfel bateria nu se incarca cum trebuie (chiar daca apare 100% in multe cazuri nu este asa) sau bateria se poate strica.Nu tine Gps, Blothoot, Nfc, sau alte module radio pornite aiurea deoarece acestea consuma undeva la 50 % din baterie.Nu tine Datele mobile deschise deoarece consuma, insa are un avantaj si un dezavantaj : avantaje(daca ai pierdut tel. Il poti localiza, primesti actualizate emailuri, notificari pe facebook, etc), dezavantaje(consuma 10% din baterie, creste traficul de date)
CAM ASTA A FOST, SPER CA TI-AM FOST DE AJUTOR!

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Depinde de baterie, unele tin mai mult altele mai putin dar daca folosesti telefonul prea mult se va descarca mai repede de ex daca ai deschis bluethoot, wi-fi, vreo 10 jcuri, browsere, etc o sa ti se descarce foarte repede.
Altceva care consuma mult este luminozitatea ecranului, nu zic sa fie intunecos dar nici maxim maxim sa nu fie. Inchide aplicatiile cand nu mai ai nev de le, nu le lasa deschise. cam atat poti face.
Si eu am avut un telefon. se descarca in 20 in bateria. nu ai ce face prea mult.
Cel mai "extrem" lucru e rootul, atunci o sa te tina de 2, 3 ori mai mult dar nu iti recomand.
Bafta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Bateria se descara din mai multe motive cum ar fi:wi-fi,bluetooth, aplicatii, luminozitatea ecranului, dezactivarea ecranului dupa un timp mai mare etc. Ca sa dureze mai mult pana la descarcarea bateriei asgurate ca luminozitatea este data la minim, ca ai wi-fi si bluetooth dezactivate si ca dezactivarea ecranului este data la cel mai mic timp. Sper ca te-am ajutat!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează