|

De la un timp nu primesc update la telefon,il am de cativa ani iar telefonul se numeste akai neo, imi puteti spune ce sa fac?

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Salut,

Daca ai primit updates OTA timp de mai mult de 2 ani, atunci te numeri printre cei mai norocosi dintre noi. Fiecare producator abandoneaza telefoanele cu Android dupa cativa ani (sau cum s-a mai intamplat cu Samsung si Sony, dupa 6 luni sau mai putin).

Daca ai Android 5 sau 6, atunci poti sa-l folosesti linistit inca un an sau doi, esti "la zi" oarecum.

Singura referinta pe care am gasit-o legat de acest telefon si ROM-uri custom (https://forum.softpedia.com/topic/1061346-ajutor-resoftare-akai-neo-gw4503/) este aici. Sper sa nu incerci updates de pe situri dubioase si sa ajungi in situatia colegului, pentru ca aparent nu prea mai e cale de intoarcere.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Pentru că, producătorii nu se ocupă cu updateuri adică te obligă să cumperi altceva, nou. Chestie de marketing.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Simplu, pentru ca este o chinezarie, nu-si mai bat capul cu update-uri de sistem, daca la asta te refereai, ti-au dat update-uri doar la probleme gen lag sau glich-uri pe care le avea, adica i-au optimizat performanta

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Poate este din cauza ca nu mai ai spatiu sau poate telefonul este la zi. Nu este o problema

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salutare, incearca sa ii dai tu update manual, din setari. Sau verifica semnalul telefonului, ca poate nu e prea puternic sa intre update-urile. Daca nu merge, cea mai sigura modalitate, este sa ii dai resetare din fabrica. Asta va ajuta sigur. Doar ai grija sa iti salvezi pe card tot ce ai in memoria telefonului, contacte, poze etc, pentru ca se sterg. Sper sa te ajute. :-) Funda? big grin

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează