|

Deci am un LG gd510 si mi-a scapat de multe ori pe jos iar din cauza asta touchscreenu merge extrem de greu.Telefonul numai e in garantie si totusi inainte de a merge la service cu el intreb: Ce componenta ar trebui cumparata si inlocuita? Si cam cat ar costa sa-l repar?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Pff. touch-ul merge la fel de bine ori de cate ori ti-ai fi scapat telefonul pe jos. ai tu impresia asta ca merge mai greu dupa cazatura. eu cred ca ti-ai umplut telefonul cu prea multe prostii care-i mananca resurse.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru introduaicinumele):

Nu...nu am nici card nici melodii nici poze.numai funxtioneaza deloc touch-u ....stiu sigur ca e din cauza ca am dat cu el de pamant si se vede clar ca e si zgariat

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Kazumi):

Zgarieturile nu afecteaza touch-ul. probabil ti-ai spart sticla/geamul/plasticul de pe ecran (care contine si senzorii de la toch), dar asta-i alta treaba, daca se vede clar ca-i spart si anumite parti din ecran nu merg trebuie dus la service, n-ai ce sa-i faci, s-ar putea sa trebuiasca sa-i schimbe toata fata. Asa cum mi s-a intamplat mie cu un HTC Sensation XL scapat pe jos, mi-a schimbat toata carcasa ca altfel nu avea cum sa schimbe geamul.
Tu ai putea face singur treaba asta, dar nu recomand (alta experienta: tata a schimbat geamul la un HTC Desire HD din cauza ca era spart si se stricasera niste senzori si meargea touch-ul doar pe juma de ecran, dupa care a cedat de tot).
Iar la service, depinde de telefon si depinde de service.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru introduaicinumele):

Ai dreptate fix asa e..anumite parti din ecran nu merg de exemplu apas pe o aplicatie si se deschide cea de langa ea...singura nu-l fac ca nush..deci cea mai buna solutie e sa-l duc la service... happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează