|

Deci...Am un telefon Samsung Galaxy Young GT5360 si mi se consuma repede bateria.In 'Setari' la "Utilizare Baterie" pe primul loc este 52% este stare de veghe telefon(baterie utilizata de radio celula)si 33%edte telefon in repaus(baterie utilizata in starea de repaus a telefonului).Spuneti-mi ce pot sa fac si cum sa fac sa nu se mai descarce asa repede.Si daca putei sa-mi explicati cum.

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Pai procentul ala se calculeaza diferit, in functie de ce faci cu telefonul. atunci cand telefonul e in repaus, se calculeaza cat timp va sta pana se termina bateria in procente. daca te joci sau asculti muzica, iar se calculeaza cat timp va sta deschis pana se termina bateria.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Este o aplicatie in android market- mai nou google play care se numeste go power master. Aceasta iti inchide aplicatiile inutile ( nu este un task manager) si iti salveaza RAM, pe langa asta poti schimba cu o atingere de ecran modul in care esti. In acest mod sunt configurate setarile importante care ajuta bateria cum ar fi luminozitatea ecranului, cat de repede se stinge ecranul, daca vibreaza senzorii la atingere, cat de tare iti suna etc. Din cand in cand sa mai apesi pe butonul optiminze. O folosesc demult si e foarte buna!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cauta pe la setari si nu mai stiu cum pentru ca telefonul meu e blocat intri pe undeva la setari si este acolo pachet de date.si dezactiveaza-l. funda?big grin

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează