| Alxblx a întrebat:

E bine dacă dau un Samsung a21s nou pe un Samsung Galaxy s9? Merita?

P.S. Mai vrea 100 lei diferența

Răspuns Câştigător
| AlexAL275 a răspuns:

Vorbind din perspectiva mea, nu aș face niciun schimb, mai ales dacă e telefon nou. Nu știi în ce condiții a ținut celălalt proprietar telefonul, dacă a intrat sau nu apă în el, dacă are anumite problemele. Da, S9 e mult mai bun decât A21 S, în primul rând pentru că e un S, seriile S și Note sunt cele de top al acestei companii, are procesorul mult mai bun, ecranul mult mai bun(mă refer la rezoluție) și alte caracteristici pe care nu stau să le înșir acum. Nu are așa de multe camere ca a21 s, bateria ține mult mai puțin și nu e atât de nou. Eu am S10 Plus de câteva luni, e un telefon bun, îmi satisface nevoile, dar aș vrea ceva mult mai spectaculos, vreau alte funcții pe care să nu le știu pentru a-mi satisface curiozitatea, așa dacă știu tot ce are e cam boring. Și totuși nu l-aș da, nici dacă mi-ar da cineva un iPhone 11. Când faci schimb cu alt telefon, faci schimb cu un telefon folosit în cine știe ce condiții. Asta e părerea mea, acum faci ce dorești. Mult succes!

14 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Dacă-i ingrijit și perfect funcțional, merită deplin

| anonimg a răspuns:

Mai este putin si se face 3 ani de cand a aparut s9. Eu zic sa nu-l iei. Crezi ca el degeaba il schimba cu unul mai slab la dotari? Sigur nu mai tine bateria, si nici nu mai apar actualizari de software petru el. Si chiar daca va cumpara o baterie noua, originala, aceasta va fi slaba.

| DeyCj a răspuns:

Nu.Mai bine te orientezi pe un schimb cu un Xiaomi sau un Huawei decât samsungul ăla.

| Xirus a răspuns (pentru DeyCj):

La Huawei, multi zic nu are google play și serviciile Iar altii, că unele aplicații necesare, nu se găsesc nici pe google lasând la o parte, Facebook si alte câteva uzuale care poate mai le găsești, cu chiu cu vai. fără serviciile google multe aplicatii nu pot funcționa sau functionează cu defecte. Unicredit Bank, Myedenred etc.

| DeyCj a răspuns (pentru Xirus):

Magazinul de aplicaţii Huawei are toate aplicaţiile ce se găsesc în google play. Datorităunui litigiu dintre Google şi Huawei referitor la sistemul de operare Android ce rulează pe telefoanele Huawei(era ceva legat de licenţă parcă) cei de la Huawei nu mai au voie să integreze pe google play store-ul, dar în schimb au dezvoltat un centru software propriu unde sunt 99% din aplicaţiile play store, inclusiv aplicaţiile de internet banck.eu am găsit home banck-ul şi de la cec, şi de la reffeisen, şi de la BCR în app store-ul lor.

| Simpatik a răspuns:

Nu

Răspuns utilizator avertizat
| Xirus a răspuns:

Nu, că are probleme, telefonul tău este nou și merge impecabil.
Una este să il iei de nou alta este sa dai ceva nou la schimb. Si daca stau sa ma gândesc bine nici s9 nu este cine știe cu toate ca este mai scump, și merge mai repede. Pentru ce il ei, pentru rama din aluminiu și sticla Corning Gorilla Glass 5 + procesoru? Dacă nu tine bateria
și mai are și alte probleme, o sa îl admiri pe masă zile întregi.
Pe eMAG se vaită toata lumea de baterie + câteva probleme fie ele mici. Ba la unii se încinge, ba la alți se descarca bateria repede sau după un timp apare putin lag or mai stiu eu ce, ca la orice telefon.

Eu zic ca este moft toate astea și Atâta timp cât ai grijă de tel si nu îl zgârzii sau nu îți scapă din mână, nu ai nevoie neaparat de Corning Gorilla Glass 5 și rama din aluminiu.
a21s duce orice aplicatie Facebook, what's up, messenger si multe altele, si jocurile le duce, dacă nu bagi ca nebunul jocuri mari si nu il ții mereu pe jocuri. Într-adevar rezolutia video este foarte puțin spălăcită dar, videourile nu arată rău.
Eu nu am a 21s, dar are cineva a21s si nu este rău tel.

In concluzie, clar nu.

| LasleaIoan1972 a răspuns:

Gaca e ok s9 merita chiar de ar fi sa i cumperi alta baterie este cu mylt peste a21s chiar si la camere chiar daca nu are 48mp, are slow motion care nu o face orice camera a urile si j urile pocnitori

| Xirus a răspuns (pentru LasleaIoan1972):

De ce nu i-ar lua o baterie nouă proprietarul telefonului, dacă spui că merită?

| LasleaIoan1972 a răspuns (pentru Xirus):

Poate cel cu s9 vrea un mobil mai nou nu neaparat mai performant, daca se multumeste ca bateria sa tina doar 4 ore de ce ar schimbao

| Xirus a răspuns (pentru LasleaIoan1972):

Nu, stiu ce să zic telefonul, cred că are un cusur el sigur știe buba, de vrea unul mai slab la performanțe.

| wexceptional a răspuns:

Nu merita sa dai un telefon nou pe unul mai vechi sincer mai degraba il tii pe al tau si iti iei altul cand nu mai e bun nu fa schimburi ca o sa iti para rau.

| bubu12234 a răspuns:

Nu merita