| TheTimeKiller a întrebat:

E bun Iphone 5/5s? Aici ma refer la aplicatiile pe care le ofera. Am avut mereu android, imi place cum arata si cum se misca iOS, dar la jocuri si la aplicatii costa bani multe din ele sau sunt ca la android, unele gratis, unele scumpe? M-ar tenta sa cumpar un iphone 5/5s dar nu nou, la mana a 2-a gasesc iphone 5 la 1000-1200 lei si iphone 5s la 1600-1800 lei. Se merita? Pe mine ma intereseaza aplicatiile pe el. Acum nu mi se pare ecranul foarte mic, inainte mi se parea mic ecranul si voiam un adroid(mai precis Nexus 4/5).

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
10 răspunsuri:
| SorinTudor a răspuns:

Mno nu cred ca e cu nimic mai diferit de 4S, poate la camera foto si video in rest are acelasi sistem de operare si arata si mai bine laughing

Răspuns utilizator avertizat
| Mitrea_Octavian_1993 a răspuns:

Daca vrei iOS ii bun un Iphone5s deoarece vorbim de performanta care iphone 5s cu al sau Procesor A7 un dualcore de 1. 3ghz 64 bits bate foarte usor procesoarele quadcore de pe Nexus 4 si Nexus 5.

| TheTimeKiller explică (pentru Mitrea_Octavian_1993):

Da, dar la aplicatii? iOS are aplicatii mai bune ca Nexus 4/5? SI am vazut ca trebuie sa iti faci contul pe UK/USA ca sa ai acces la aplicatii, dar poti sa platesti cu card de Romania? Nu stiu, e cam complicat la sistem pentru ca te obliga sa adaugi un card.

| zombie1510 a răspuns:

In comparativ cu s4/note 3 nu e niciunul mai bun