| Ciocinta_Alexandru_1976 a întrebat:

Este adevărat ca la Samsung tip Smart Phone după niște ani buni de uzura ai telefonului mobil se strica bateria? Adică nu o sa mai meargă aprins telefonul!?

3 răspunsuri:
| DemonLord a răspuns:

La toate telefoanele Smart bateria e cu termen. Până și la telefoanele cu butoane se strica bateriahee hee

| relian a răspuns:

De cele mai multe ori se defecteaza sistemul prin care se incarca bateria.
De xemplu ai un telefon si spui nu mai tine bateria.Ok mergi pui alta baterie,exacat ca si cea din telefonul original si o sa ai surpriza sa faca exact la fel ca si bateria veche.

De ce? Pt ca sistemul ala prin care se incarca s-a dus de suflet,nu ma refer aici la incarcator ci la piesele din telefon.
La mobile incarcarea baterieie se face,sper ca nu gresesc prin telefon, adica cand pui incarcatorul ala curentu nu se duce direct la baterie, merge prin ceva piese apoi ajunge la baterie.

Daca tellefonul nu se mai aprinde, bateria este moarata de tot, iar daca pui alta baterie si telefonul tot nu se va aprinde, inseamna ca ai probleme cu telefonul si nu cu bateria.

| outsidethebox a răspuns:

La orice tip de telefon sau aparat care funcționează cu baterii reincarcabile (precum laptop-urile!) se va intampla acest lucru.
Bateriile au o viata data de numarul ciclilor de incarcare-descarcare, care este limitata de tehnologia folosita la fabricarea bateriei!