|

Este adevarat ca Samsung Galaxy mini 2 S6500 poate fi upgradat de la android 2.3.6 la 4.1? Eu asa am vazut pe niste siteuri, daca da se face prin Samsung Kies(nu am reusti sa conectez telefonul la kies) sau prin alte programe neoficiale. Se pierde garantia dupa upgrade?

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Intr-adevar Galaxy mini 2 suporta JB 4.1, update-ul ar trebui sa mearga teoretic si pe kies, reinstaleaza kies. Daca nu merge asa, probabil ajunga mai greu in Romania (in septembrie au inceput update-urile de 4.1) incearca update manual din telefon (settings>software update> check update).
Garantia nu se pierde de la update-uri oficiale, daca teoretic faci root si folosesti custom rom-uri, exista sansa de a brick-ui telefonul (aproape mort, dar de multe ori se repara si brick-ul) plus ca la root faci si unroot la majoritatea telefoanelor, pui softul initial de Vodafone(gasesti pe xda) si voala. Daca te pasioneaza recomand http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1931749.


Sper ca a ajutat!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Hanea_Andrei_1988):

Am facut root cu succes pe el, din telefon la update imi da ca e la zi, citisem ca la sfarsitul anului o sa apara versiunea 4.1 sau la inceputul anului urmator dar o data exacta nu am vazut, specific acum ca e primul telefon cu android(am avut un Nokia C5-03 inainte) si sunt forate multumit

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează