|

Exista folii pentru protectia telefonului? Acele pentru ecran... Multumesc mult!

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Normal. Sunt foarte bune in cazul in care esti ingrijorat/a ca iti zgarii ecranul telefonului (asta e elemental cheie al celor touchscreen, evident). Multe firme isi vand folii de protectie pentru telefoanele lor (nu ma refer la cea pe care o primesti o data cu telefonul), dar trebuie sa ai grija sa se potriveasca cu ecranul telefonului tau. Le gasesti in magazinele de electronice si hipermarketuri. Pe net sa gasesc in mod speciala la Altex, Flanco, Domo (care au si magazine reale, cat si virtuale), sau la mai-marele magazin on-line eMAG (care vinde atat produse noi, cat si second-hand). Cel ma bine este sa-ti cumperi on-line pentru ca-s mai ieftine. Unele modele de telefoane au si carcase pentru spate si huse.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Bineinteles. Gasesti pe internet pentru orice fel de model. Incearca pe eMAG sau okazii. Pentru iPhone exista folii atat pentru ecran cat si pentru spate.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna! Desigur dar eu iti recoAnd să ţi le cumperi de pe internet. Sunt mult mai ieftine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Alle321):

Nu e adevarat, am vrut sa-mi iau de pe internet un pachet cu 2 foli la 40 de lei.iar nu am mai luat din cauza ca nu a vrut sa trimita cu prioripost.
a doua zi ma duc la Orange si gasesc tot 2 folii cu 20 lei!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează