| Faicu a întrebat:

Exista vreo extraoptiune/optiune sau serviciu la Telekom cu internet nelimitat(date mobile) in afara de webnwalk, sau macar 1 GB?

Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

DA, vezi ( spre exemplu ) detalii la linkul oficial :
https://www.telekom.ro/product/nelimitat-xl/postplan783/

"Trafic de date/Internet

Traficul de date poate fi folosit pentru a naviga pe internet, atât de pe telefon, cât şi de pe desktop sau laptop, folosind telefonul ca modem.
Traficul de date recomandat se va consuma cu viteza 4G de download de până la 150 Mbps și de upload de până la 50 Mbps. După depăşirea traficului de date recomandat, viteza de transfer scade până la 128 kbps, iar traficul adiţional nu este tarifat.
Traficul de date recomandat este naţional şi se consumă în timp real.
Traficul de date efectuat în Roaming va fi tarifat adiţional conform tarifelor de Roaming.
În funcţie de specificaţiile telefonului folosit, viteza de download pentru traficul recomandat este:
în aria de acoperire 4G - până la 150 Mbps
în aria de acoperire 3G - până la 43.2 Mbps
în aria de acoperire EDGE - până la 236.8 Kbps
în aria de acoperire GPRS - până la 53.6 Kbps
Pentru a avea acces la tehnologia 4G este necesar să ai o cartelă SIM dedicată şi un telefon compatibil.
Acoperirea 4G este disponibilă în 98% din teritoriul Municipiului Bucureşti şi în oraşele Bacău, Boldesti-Scaeni, Botoșani, Brăila, Brasov, Busteni, Buzău, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Dej, Focsani, Galați, Husi, Iași, Bragadiru, Jilava, Baia Mare, Medgidia, Navodari, Otopeni, Piatra Neamț, Ploiești, Satu Mare, Sinaia, Buşteni, Predeal, Ramnicu Sarat, Roman, Tecuci, Timisoara, Voluntari
Traficul de date în Roaming, oferit prin opţiunea Roaming Nelimitat XL se activează la solicitarea ta, fără taxă, o dată pe an calendaristic și este valabil timp de 30 de zile. Traficul de date în Roaming poate fi folosit în ţările din Grupul 1: ţări din Uniunea Europeană plus Norvegia, Elveția, Islanda și Liechtenstein. Opţiunea Roaming Nelimitat XL se poate activa numai în condiţiile în care serviciul Roaming este activ. Serviciul Roaming se activează conform politicii comerciale curente.
Traficul de date este tarifat per MB, iar unitatea minimă de taxare pentru traficul de date naţional este de 1KB iar pentru traficul de date în Roaming este de 1KB în UE și 10KB în afara UE. 1KB=1024 bytes. 1MB=1024KB. 1GB=1024MB.
Descărcarea de conţinut sau accesarea portalelor şi/sau serviciilor premium vor fi tarifate suplimentar, conform preţurilor disponibile pentru serviciul web’n’walk.
Ordinea de consum a traficului naţional de date:
Traficul naţional de date inclus în planul tarifar
Traficul naţional de date inclus în opțiunile de date: Net Mobil Nelimitat, BlackBerry, Internet Extra GB, dacă este cazul.
Ordinea de consum a traficului de date în Roaming:
Traficul de date inclus în opțiunea Roaming Nelimitat XL
Traficul de date inclus în extraopțiunile de date în Roaming: Internet Bundle 25/50/100, Travel & Surf, dacă este cazul." - SURSA = linkul anterior.


Totuşi, extraopţiunile de net sunt destul de scumpe - vezi linkul :
https://www.telekom.ro/category/data-plans/cat7200442/

https://www.telekom.ro/cartela-internet-connect-free/

Eventual, vezi extraopţiunile "combinate" ( voce + net ) de la linkul :
https://www.telekom.ro/cartela-telekom/


Toate cele bune.

1 răspuns: