| RoxanaGhost a întrebat:

Fratilor simt ca innebunesc! Mi-au portat astia ai mei numarul de telefon(Orange, cartela prepay), pe Digi la un abonament de 20 de lei pentru ca sunt chitre si ma rog.Pe langa faptul ca aveam o saptamana de cand imi cumpărasem credit si toate cele si nu am apucat sa consum, mai am o problema.Nu stiu cum sa aflu cat net si cate minute mai am.Mi s-a zis sa dau sms gratuit la 700, ok am dat.Si ghici ce primesc? Cat am consumat nu cat mai am din minute si credit.Plus valoarea estimata de plata(cost suplimentar presupun) de 0.77 euro fara TVA.Deci,oameni buni, eu simt ca innebunesc. Abonamentul nu e pe numele meu ci pe numele unei rude pentru ca nu am mutatia facuta in orasul asta in care stau acum.Deci fratilor, cum doamne iarta-ma aflu cat mai am(minute si net) din abonamentul asta? Unde sun si la ce dau mesaj? Si ce naiba e cu acel cost suplimentar de 0.77 euro? Deci innebunesc, ma jur!

6 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Intreaba pe "astia" care ti-au purtat numrul: ce tip de abonament ai!
Cand ai aflat, intra pe site-ul Digi si vezi ce ai in acel pachet.
https://www.digiromania.ro/servicii/telefonie-mobila

Telefonul tau contorizeaza traficul de date, iar la data de 1 a fiecarei luni se reinnoieste pachetul de abonament (deci poti cunoaste ce consum ai avut tot timpul, doar trebuie sa resetezi contorul la data de 1 a fiecarei luni.
Pentru cei 0.77 euro nu-ti fa probleme, le vaplati cel care are abonamentul pe numele lui /ei. :)

| anonimg a răspuns:

"Trimite SMS la numărul 700 și află costul convorbirilor (clienți persoane fizice)." (Pentru clienții cu număr nelimitat de SMS-uri nu se taxează).
Sursa: https://www.digiromania.ro/asistenta/tarife-plati-prin-sms/cost-control
Deci ar trebui sa fie gratuit apelul -asa cum ei insisi au spus-o. Daca ti-au luat din credit, sunt vinovati. Suna-i in cursul saptamanii la 031.400. 4600
https://www.digiromania.ro/asistenta/contact
Descarca aplicatia digi si din google play. Poate ca vor avea si lucruri bune printre cele rele.

Spune-le alor tai ca abonamentul de la digi este tot de 5 euro, dar ca digi a facut reducere 6 luni la 2, 5euro/luna. Si pentru ca ai tai au venit si cu numere portate, se vor bucura timp de 9 luni de 2, 5 euro/luna. Si dupa aceea ce vor face? Vor fi nevoiti sa plateasca 5 euro/luna (sau se poate chiar scumpi) pana se vor implini cei 2 ani de abonament. Pana atunci vor vedea pe pielea lor calitatea semnalului de la digi chiar si in centrul orasului. Ce sa mai zic de cuca-macai unde n-ai semnal deloc.
Fibra optica(internetul) de la digi este de necontestat; chiar si internetul mobil. Ambele sunt si nelimitate in pretul abonamentului. Dar problema la digi este ca le lipseste prea multi stalpi pentru telefonia mobila. Si impreuna cu stalpii le lipsesc si sms-urile nationale. Zilele acestea m-au sunat sa imi faca o oferta. Si mi-au zis ca oamenii se folosesc de aplicatii mobile (Facebook, whatsapp, etc) pentru trimiterea de mesaje nationale. Numai ca nu toti oamenii folosesc astfel de aplicatii.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru anonimg):

Depinde de oras breh. Nu mai e semnalul mobil ca acum 5 ani. Si crede-ma ca am abonament Digi de vreo 10 ani cred...

| GabiDumitrescu a răspuns:

Nu mai trimite sms-uri! SMS-urile sunt 1 cent bucata. De vorbit poti sa vorbesti pana crapi. Cu netul la fel, nu iti fa griji, ca daca se termina aia 50 GB sau 80, depinde ce oferta au prins la portare, o sa mearga mai greu, insa nu o sa coste nimic in plus.

Răspuns utilizator avertizat
| BaitulSimplu2 a răspuns:

Suna la *111# dupa dai Contul meu dupa Oferta curenta