anonim_4396
| Anonim întreabă:

Funda!
Nu stiu ce telefon sa aleg dinte:
1)ZTE Grand X In
2)Samsung Galaxy Ace(S5830 ceramic white, Onyx, Plus, 2)
3)Allview P3/ P5 AllDro
4)Samsung i9003 Galaxy SL Midnight Black
5)Samsung i9070 Galaxy S Advance
?
Ce imi puteti spune despre noua tehnologie 4 g?

Răspuns Câştigător
| LeganzaMoonwalker a răspuns:

Salut!
Da, normal, Samsung este aproape intotdeauna varianta buna, dar serios? NU sunt chiar atat de prost incat sa iau Galaxy ACE fata de Grand X In..Doar pentru ca este Samsung sa il iau la acelasi pret, doar ca de 3 ori mai prost, nu, nu sunt chiar atat de Samsungist..eu mai si gandesc logicwinking
Galaxy SL Tind sa cred ca este o varianta mai ieftina a Galaxy S1ului! Deci..mai ramane S Advance! Mi se pare super bun pentru pret! De ce?
Are Ecran super bun, 768MB RAM, memorie interna mare, internet rapid, camera buna, updatabil la 4. 1JellyBean, procesor DualCore foarte bun, GPU la fel, si o baterie buna! +Ca nu o sa arunci telefonul cand o sa ti se strice, pentru ca nu este marca..vax albina!
Daca chiar vrei sa 'ii cauti nod in papura', poti spune ca putea avea ecran mai mare (4"), mai mult RAM (768MB) si rezolutie mai buna (233PPI), dar serios, ecranul este deja mai bun decat 90% din toate ecranele pe smartphoneuri! Este Super AMOLED, nu o sa mori ca nu este HD Super AMOLED!
Ce este 4G? Ei bine, sunt destul de sigur ca te doare capul de la toate reclamele acelea de la Vodafone cu 4G.
Pai.4G, din cate stiu eu, iti da o viteza mult mai mare de internet! Nu sunt SIGUR, dar cred ca este ceva de genul asta : 3G = 7.2 MBPS, 3.5G = 21. 1MBPS, 4G =42.2 - 100MBPS!
Sper ca te-am ajutat!

4 răspunsuri:
| ÎngerCretin a răspuns:

Nu iti pot sune despre 4G dar iti pot spune despre telefon. Daca vrei sa iti iei un telefon, NU ITI LUA UN TELEFON DE FIRMA ''BOMBA''(adica sa nu mai auzi de ea sau sa auzi foarte rar). Dintre toate raman doar Samsung-urile. S advance este cel mai bun la raportul calitate-pret si, daca cumva ti se sparge display-ul sau iti zgarii carcasa, gasesti mult mai usor piese.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Chrysstian a răspuns:

Cel mai bun de-acolo ar fi ZTE-ul, dar o alegere mai buna ar fi Acer Cloud Mobile. :///....../7467,6926