|

Hei! Am şi eu o nelămurire şi doresc foarte mult să mă ajutaţi. La ce se referă mai exact decodarea Iphone (4 - 4s - 5) cu gevey-sim sau r-sim? Avantaje-dezavanteje.Ty.winking

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Din cate stiu cu acest sistem il decodezi rapid si foarte usor, dezavantajele mari sunt ca iti cam pica semnalul des si bateria la fel din cauza ca softul este"supra-incarcat", de aceea iti recomand cu caldura sa cumperi un Iphone neverlocked happy

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Pentru fiecare tip de Iphone exista o cartela gevey-sim, care trebuie introdusa in tel langa cartela ta cu numar, te costa aprox 100 de lei decodarea dar eu zic ca nu se merita avand in vedere telefonul de calitate si ieftineala de gevey, alegerea iti apartine!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru OneGentleman):

Îţi mulţumesc! Întreb asta deoarece dispun de un buget limitat până în 14-15 mil. pentru achiziţionarea unui telefon şi am văzut foarte multe tel ifetine cu gevey mai ales pe okazii. Dar am găsit şi unul original dar blocat în Orange (reţeaua mea). E mai bine aşa, nu? În plus, am mai auzit că la gevey trebuie să fiu foarte atent să nu fac update la soft.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru DSAYoung):

Desigur,eu zic sa nu te grabesti, variante gasesti sute la Iphone, dar ai grija sa fie neverlocked sau in ce retea cauti tu sa fie, multa bafta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează