| Cartarescu_Denisa_1998 a întrebat:

Hei in legatura cu iTunes,vreau sa imi cumpăr iPhone,eu pana acum am avut doar Android (mai specific Samsung) si sunt câteva chestii care ma cam retin in a cumpara un iphone,unul din ele fiind chestia ca stiu ca pe iphone muzica este cu bani,pe iTunes și mai sunt și altele gen Spotify, oricum legat de iTunes, cum este cu plata asta? Trebuie sa platesti și abonament lunar dar si melodiile și albumele separat, nu? Și plata se face prin card sau cum? Și cam cat costa melodiile/albumele (abonamentul lunar stiu cat este) si mi-ati mai putea spune alte chestii care sunt diferite la iOS fata de Android si care sunt cam naspa si te împiedica sa faci anumite lucruri! Cel mai bun raspuns funda

4 răspunsuri:
| Iwliaaa a răspuns:

Da, orice melodie / album costă, poate costa de la 1 leu / euro la infinit. La iOS ai App Store, are mult mai puține aplicații ca Android-ul dar care chiar merită gen pe Android ai 100 de jocuri asemănătoare cu avioane, pe iOS ai 10 jocuri cu avioane, la iOS în App Store calitatea contează, nu cantitatea. Camerele sunt foarte, foarte ok, la iPhone-uri nu poți scoate bateria.

| blond1x a răspuns:

Nu poți descarca muzica de pe safari (google pe iphone). Nu e zis că dacă vrei muzică trebuie neapărat să cumperi, ei bine dacă credeai că e așa află că nu-i așa! Prin intermediul iTunesului poți adăuga muzică de pe computerul tău, simplu nu? o descarci pe pc și o încarci pe iphone prin iTunes. Ei bine nu există plata lunar, costul e pe melodie și diferă de la melodie la melodie, melodia poate fi 0.69 cenți și așa mai departe. Metoda de plată este cardul. Poți face multe chestii cu iTunes gen "restore", "update iOS" și așa mai departe o să vezi tu singur/ă!

| 8andrei a răspuns:

Androidul are mai multa libertate. IOS-ul este facut pentru masa care vor sa arate ca ei sunt cineva daca platesc aplicatiile. Nu uita ca iti poti descarca free piesele care le doresti cu chrome si mp3 converter. Parerea mea ramai la Android. Iti spun din experienta ca am fost posesor si de IPhone inevitabil. Banutii aia mai bine tii investesti in cryptomonede sau ceva care sa genereze alti banuti saptamanal/lunar fie ei cat de putini.

O seara placuta!

| Anca7222 a răspuns:

Daca vrei sa îti ei melodii in telefon intri pe app store e un fel de " magazin play " cum e la Samsung si ei o aplicatie sa poti sa ei muzica in telefon si este gratis