|

Hei... salutare! am si eu o problema. am un Samsung star 3 s5220 care nu mi se mai deschide. adica la inceput nu-mi apareau numerele de telefon la contacte. l-am inchis, iar acum nu mai vrea sa se deschida. ma puteti ajuta? multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Merge sa intri in recovery mode? Sau macar in download mode? sa nu fie cumva bricked.
Incearca asa sa vezi daca porneste:
https://www.youtube.com/watch?v=_9vIIBCRvOw
lasa-l si la incarcat mai multa vreme, asa, oprit sa vezi daca e de acolo.

| explică (pentru CM7YRE):

Daca recovery mode sau download mode inseamna acea combinatie de butoane power+volum up/down, da am incercat dar imi aparea un telefon cu o sageata deasupra pe ecran. a ramas asa cateva ore bune, dar dupa cum am raspuns si pentru Caro34, am aflat ce s-a intamplat! multumesc pentru raspuns!

| a răspuns (pentru fashiongirl14):

Da, intr-un fel da, e cum am zis, se numeste bricked (caramida). Trebuie reinstalat softul odata ce iti intra pe download mod. Si daca nu te pricepi, e mai bine ca te-ai dus la un service. Ai sanse mari sa fie bine, sa se "repare".

| explică (pentru CM7YRE):

Ok. multumesc pentru. incurajari! o seara frumoasa!

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca iti mergea inainte si acum nu mai vrea, atunci e posibil sa fie vreun virus luat de pe net. Mergi cu el la un Service si cei de acolo iti zic ce sa faci. Poate-i bateria defecta! Pe verificate se poate spune mult mai multe. Numai bine!

| explică (pentru Caro34):

Am downloadat cateva jocuri de pe net + muzica, poze. l-am dus astazi la un service si am aflat ca mi s-a dus softul. daca mi-l repara, lucru destul de greu, dupa spusele specialistului de acolo, ma mai tine maxim 1 luna. Aveam 2 jocuri downloadate de pe net si muzica. nu stiu... Oricum imi placea telefonul; ma intelegeam foarte bine cu el si chiar imi pare rau! multumesc foarte mult pentru raspuns! o seara frumoasa!