|

Hei,TPU! Acum 10 minute mi am scapat o doza de bere pe care o beam si langa mine era si telefonul meu,din fericire nu s-a varsat toata berea pe telefon,s-a scurs doar putin pe partea de jos a telefonului. Aveam husa de spate la telefon si am reusit sa sterg imediat,cred ca nu au intrat picaturile in partea de jos,adica unde pun la incarcat si la difuzor. Am verificat,am sters ff bine si nu e nimic, nici o picatura acolo, am testat sunetul si merge bine ca inainte, touch-ul nu are probleme si telefonul merge incarcat.Intrebarea mea este daca ar fi cazul sa fiu ingrijorat, nu stiu, se poate ca totusi sa fi patruns vreo picatura acolo? DAU FUNDA!

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Din ce spui tu nu ar trebui sa ai probleme, iar daca nu ai avut pana acum, nu cred ca vei mai avea.
Doar incearca putin sa te uiti sa nu fi ramas picaturi de bere in conectorul pentru incarcator, daca au ramas, sterge-le, dar daca nu, atunci e bine, nu ai de ce sa-ti faci probleme.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Cum poti fi asa de neatent? Acum ai scapat usor, telefonul pare ca nu are nimic, merge beton, dar data viitoare daca m ai scapi diverse lichide in el il termini, poti face scurt in baterie i-a foc, poti distruge displayul, o picatura de apă sau bere sau suc, orice lichid varsat in el poate arde niste circuite integrate pe placa telefonului. Fii atent ca costă reparatia acestor gadgeturi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Nu-i adevarat ce aberezi tu acolo. Eu am mers de nenumarate ori prin ploaie, vorbind la telefon. Si a ploat pe el la greu, si n-am avut niciun scurt sau ce mai zici tu acolo.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pune l in orez pentru câteva ore, orasul absoarbe tot lichidul din el si asa esti sigur ca nu a mai ramas nicio picătură de bere

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează