| Moraru_Ionut_1996 a întrebat:

Hei TPU am si eu o intrebare am un telefon cu android si mi se descarca bateria prea repede credeti ca e sigura aplicatia battery saver comondo?
Va multumesc! A si dau funa la primul care imi raspunde despre aceasta aplicatie.

Răspuns Câştigător
| bcalex96 a răspuns:

Salut. nu esti singurul care are problema asta aproape toate smartphonurile se descarca imediat de ex al meu in 1 zi e gata daca ma joc ceva si stau pe net vreo 2 si rar ajunge la 3-a zi cand nu prea am timp de el si doar vorbesc.nu descarca aplicatii stupide, mai bine, ca sa te tina bateria cat de cat incerca astea, redu luminozitate la minim sau aproape minim, bluetooth dezactivat, WI-FI dezactivat activeazal cand ai nevoie, pachete de date si sinconizare conturi de asemenea dezactivate, renunta la imaginile GIF daca ai, vibrati atunci cand atingi ecran sau taste, cam astea ar fi, incearca si o sa vezi ceva diferenta.

| Moraru_Ionut_1996 explică (pentru bcalex96):

Pai mersi de raspuns dar am toate chestiile pe care le zici tu si sunt dezactivate si tot se descarca foarte repede dar merita sa instalez aceasta aplicatie? Din cate am inteles de la prieteni mei zice ca ar fi mai utila aceasta aplicatie dar totusi mai intreb.

| bcalex96 a răspuns (pentru Moraru_Ionut_1996):

Parerea mea sincer nu, nu am aceasta aplicatie si nu cred ca o voi instrala mai bine sa mi se descarce bateria in 1 zi decat sa imi **** bateria o aplicatie sa se descarce in 2-3 ore, eu cel putin nu prea cunosc pe nimeni cu smartphone sa aiba aceasta aplicatie asta este sfatul meu. acum na e normal sa se descarce asa repede daca ar face o baterie sa dureze ca la " telefoanele cu butoane" sa tine 3-4 zile ar insemna sa cantareasca telefonul jumate de kilogram, acum cu cat telefonul e mai performant cu atat bateria tine mai putin, crezi ca s4 tine incarcat cu saptamanile? tot 1 zi tine si ala poate mai putin.

| Moraru_Ionut_1996 explică (pentru bcalex96):

Mda asa e am sa te ascult si voi incerca niste modalitati diferite.

3 răspunsuri: