| adeadeliina a întrebat:

Hei TPU! Nu ma pot conecta la wi-fi, pur si simplu apas si nu se intampla nimic, nu se schimba culoarea, ramane gri, am incercat sa ma conectez de la setari si nu pot, i-am dat restart si nu merge..asa de-odata, ce sa fac?

5 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Prima data, pe laptop trebuie sa pornesti modulul wi-fi, din tastatura.
De asemenea, trebuie sa aiba instalat driver-ul si programul pentru wi-fi.
Daca a pornit functional, se poate cere cautarea semnalelor wi-fi din zona. Se alege hot-spotul si se da conectare. Daca este cu parola, introduci parola corecta.

La telefoane, daca nu functioneaza wi-fi, in setari opresti si pe urma re-pornesti wi-fi - dupa care merge de obicei.

| adeadeliina explică (pentru Bula):

Am spus, am incercat si de la setari..pe telefon nu merge, la setari imi apare acolo wi-fi dar nu pot sa ma conectez, apas si degeaba..si chiar nu vreau sa il duc la service.l-am mai dus ca nu aveam semnalul bun, nu prindeam wi-fi decat de la 3 metri departare de router, si dupa ce a venit de la service a mers cateva zile si iar imi facea asa, telefonul asta are probleme cu wi-fi-ul cred ca din fabrica.

| Bula a răspuns (pentru adeadeliina):

Este posibil.
In intrebare n-ai specificat despre ce aparat e vorba (laptop, telefon, televizor etc), de aceea n-am detaliat raspunsul.
Daca se vede lista hotspot-urilor wi-fi, fii atenta cate liniute iti indica routerul tau. Pana la 5m trebuie sa fie OBLIGATORIU semnal maxim. Daca nu, problema poate fi din antena telefonului, dar si de la router!
Ca urmare, verifica nivelul de semnal si in apropierea altui router.
Daca ai semnalul bun, este posibil sa nu te poti conecta daca parola nu se potriveste. Deseori, mai ales unde sunt mai multe routere in apropiere, se poate confunda routerul propriu ce cel a vecinului.

| adeadeliina explică (pentru Bula):

Nu cred ca ai inteles, deci, da, despre telefon e vorba, daca apas pe semnul ala de wi-fi, ca sa ma conectez, nu se intampla nimic, ramane la fel, stii ca de obicei cand te conectezi de schimba culoarea din gri in albastru, ei, la mine nu se intampla asta, si nu imi apare nici semnul in bara de sus, cum ca sunt conectata, nu are treaba routerul, problema e ca,, butonul,, de wi-fi este inactiv

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Ai internet prin cablu sau routerul merge cu cartela sim? Daca merge cu cartela sim, scoate cartela si bag-o din nou.
Daca ai internet prin cablu, suna la provideri, de unde eai tu internet si explica-le. Dar daca este cu sim, atunci scoate sim-ul si baga-l din nou si sper sa mearga. Am avut cazuri asemanatoare.