| TePwp a întrebat:

Hei TPU! Vreau sa imi cumpar un Samsung Galaxy S6 Edge si nu stiu ce sa fac, imi doresc foarte mult acest telefon dar mi se pare ca are un pret mare. Cu acei bani as putea face multe lucruri. Adica ma refer, daca merita acest telefon cumparat in ciuda pretului. Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| Pool77 a răspuns:

Folosesc S6E, din luna mai incoace.
E un telefon extrem de bun, desigur are si el minusurile ele, dar e super ok la pretul lui.
Plusurile observate de mine---> Memoria interna e super rapida, imi instaleaza un joc cam in 30 de secunde, poate nici atat, daca sunt conectat pe Wifi.
Camera este exceptionala, cea frontala si cea principala, insa camera frontala nu se descurca in zone neiluminate. Pozele ies super naspa, pierde prea multe detalii si se schimba culorile un pic prea mult.
Rapiditatea este ok, nu mi s-a blocat, desii am peste 200 aplicatii in backround, imi deschide aplicatiile fara nici o problema.
Incarcarea rapida, este ceva fara decare n-as putea trai, cam 1H si 23min, si bateria e 100%.
Designul, care e exceptional, si unic. Edgeul nu te ajuta aproape deloc, ai 5 contacte le poti apela mai repede, dar atat. Maxim vremea, si cam atat.
Minusuri---> Daca esti un Heavy User, renunta.
Bateria este jalnica, 2600mAh, care nu se descurca de loc cu specificatiile. Cu o conexiune stabila de Wifi bateria imi rezista 4H cu ecranul pornit, cu 3G, pentru ca simul meu nu-mi permite 4G(e vechi), scot undeva pe la 2H si 40min, maxim 3H, bine 3H cu Wifi amestecat.
In rest, totul e ok, in afara de baterie, care pentru e prea slaba. Ma tine cam 10 ore, nici atat dimineata de la 7 pana dupa masa la 4, si dupa e gata.

4 răspunsuri:
| ThinkDifferent a răspuns:

Daca nu ai pe moment telefon ar trebui sa il cumperi. Oricum este un telefon bun, te va tine multi ani daca il cumperi. Poti sa il cumperi cand sunt reduceri.

| TePwp explică (pentru ThinkDifferent):

Am telefon pe moment, nu stiu car ar rezista telefonul acesta fara defectiuni

| emic2003 a răspuns:

Telefonul sa il iei nou eu cred ca nu are rost mai bine cauti unul mai bun second!
Funda?

| TePwp explică (pentru emic2003):

Evit telefoanele la mana a doua...