| Chérrrie a întrebat:

Hei! Vreau sa imi cumpar un telefon nou si nu stiu ce sa aleg..Trebuie sa aleg intre :
1) http://campanii.emag.ro/......?/l/181241
2) http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_ace_3-5479.php
3) http://www.google.ro/......http?/url
Care credeti ca e mai bun?

5 răspunsuri:
| TheTimeKiller a răspuns:

Galaxy core(primul) e superior celorlalte modele. Ai multe functii, cam ca la galaxy s3/4, memorie buna(fata de celelalte modele), camera ok. Bine, si pretul e mai scump dar merita. Daca nu ti neaparat sa iti cumperi un telefon nou poti sa iti iei un Nexus 4 de pe mercador/tocmai la vreo 800-900 lei. Telefonul ala face tot ce ai nevoie big grin (Ps: nou e 1100-1300 lei, mai bine astepti si iti iei un Nexus 4). Sper ca te-am ajutat.

| Ag30Fdr4g0nz a răspuns:

Sunt slabe toate. Samsung ori iei varianta de top (S3 sau S4) ori nu iei. Mai bine de banii aia iti iei Allview. http://www.allview.ro/produse/telefoane/lista-telefoane/

| Chérrrie explică (pentru Ag30Fdr4g0nz):

Multumesc! M-am uitat pe site si mi-a atras atentia acest telefon http://www.allview.ro/produse/telefoane/lista-telefoane/p5-quad/descriere/.
Sunt bune telefoanele Allview? Nu am avut niciodata...toate telefoanele pe care le-am avut au fost Nokia si Samsung, de asta sunt putin sceptica.

| Ag30Fdr4g0nz a răspuns (pentru Chérrrie):

In ziua de azi, 90% sunt facute in China, de la Apple la Samsung la Allview. La unele platesti brandul, la altele nu. La pretul asta, poti sa mergi linistita pe Allview. Compania e Romaneasca, macar nu vei avea probleme cu garantia.

| pirla a răspuns:

Al treilea.