| Mariuka23 a întrebat:

Heii TPU! Am o mica întrebare despre What's app, l-am folosit si după ceva timp, mi-a afisat un mesaj ca îmi expira si trebuie sa platesc. Mi l-am șters din telefon, si ma gândesc daca as putea sa il instalez din nou, dar fara sa plătesc. Adică ca pentru prima data. Prietenii mei o folosesc de mult timp si nu au avut nicio problema. Ofer fundița cui ma poate,, lumina". Menționez ca am android si nu ios. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| BlackAndWhite1 a răspuns:

Whats app este gratuit timp de un an pe un numar de telefon si daca iti expira acel an trebuie sa platesti 0, 99 euro adica un euro pentru inca un an. daca il instalezi din nou pe acelasi numar nu e ca si cum l-ai instala prima oara pentru ca recunoaste numarul. poti sa iti schimbi numarul si mai ai un an gratuit de whats app cam asta e tot

3 răspunsuri:
| MskDesign a răspuns:

Dupa un an de folosinta, trebuie platit.Costa 99 de centi-euro pe an.

| Mariuka23 explică:

Multumesc! Bine ca am aflatwinking

| AlexaCassandra a răspuns:

Zice ca la 11 luni trebuie sa platesti, asa imi zicea si mie, dar in alea 11 luni tu il poti instala si dezinstala si e ca si cum ti ar arat iar ca la inceput. Deci tu il mai dezinstalezi pana la 11 luni si gata. Daca acum nu il mai ai si ti l iei, nu platesti absolot nimic, te asigur! Funda?