| Byanca6 a întrebat:

Heiiiiii TPU... Vreau sa-mi iau un telefon dar nu ma pot hotara intre Samsung Galaxy Young si Nokia Lumia 610.Pe care sa mi-l iau?
Dati-mi o parere!

Răspuns Câştigător
| Marylol a răspuns:

Si eu am aceeasi problema dar cred ca o sa-mi iau galaxy y varianta noua s6310 pentru ca eu prefer android dar e alegerea ta dace preferi windows phone ia-ti Nokia iar daca preferi android galaxy y

2 răspunsuri:
| sltlp a răspuns:

Poate te-au decusm sau poate nu. EU oricum, iti zic, poate iti schimb "viziunea".
De ce strict dintre lumia 610 si galaxy young.
In loc de lumia 610, gasesti lumia 520, care e la cam acelasi pret(poate cu 10 lei mai scump).
Nu as vrea sa fac o comparatie hardware si sa iti explic de ce. O comapratie hardware isi are sens cand folosesti acelasi sistem de operare. Cum lumia are windows si young are android, comparatia nu o sa fie prea ok.
Acum, cum se misca. Eu ti-as propune sa mergi daca ai cum, sa vezi ce fel se misca fiecare. O sa vezi, ca desi lumia 610 are hardware mai slab, se misca cu mult mai bine decat young. Android-ul este prost optimizat.
Ca pe final. Lumia 520 este de aprox 3 ori mai bun decat lumia 610.
Samsung nu ti-as recomadna decat daca vrei aplciatii. In rest, acel Samsung nu are nici macar un cuvant de spus in fata la Nokia 520. Altfel zis, daca vrei doar internet, facebook, muzica, youtube, si cateva jocuri simple si cunoscute, mergi pe lumia.
Altfel, o sa urasti galaxy-ul...

| Alex2312 a răspuns:

Galaxy Young, e mi bun. Uite aici compararea :http://geekaphone.com/compare/Samsung-Galaxy-Young-vs-Nokia-Lumia-610