| sontzy a întrebat:

Hello,daca imi iau telefon la care trebuie microSIM si eu am SIM normal, daca ma duc la Vodafone imi da altul nou pe gartis? O sa am acelasi nr? Please help!

Răspuns Câştigător
| CodeLights a răspuns:

Mergi la magazinul altex și acolo ți-o decupează cu 5 lei.
Vezi că sunt firme care o decupează cu 10 lei sau cu 28 de lei dar și mai rău poți merge la Vodafone și să-ți bage pe găt faptul că este obligatoriu să-ți schimibi simul cu micro-sim și să te rupă de bani și să-ți ceară 40 de lei.
Așa e peste tot in Romania, toți caută să te lucreze la lovele.
Eu mi-am decupat cartela cu 5 lei la altex la raionul de telefoane, dar inainte de asta am fost și alte magazine și toți imi băgau niște scoruri de imi venea să pic din picioare!

4 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

DA, mergi cu cartela veche ( SIM normal ) la operatorul de telefonie ( la o reprezentanţă Vodafone ) şi ţi-o schimbă cu un Micro-SIM!
Te poate costa în jur de 20-30 lei ( în funcţie de reprezentanţă )...


Toate cele bune.

| Pool77 a răspuns:

Eu mi l-am taiat singur.

| ZambetulNebuniei a răspuns:

Hei!
Cand am trecut eu la microSim, am mers la o reprezentanta Vodafone (sunt din Ploiesti, am mers la Vodafone-ul de langa MC) si le-am spus ca am nevoie de un microSim cu acelasi numar.
Surprinzator, nu mi-au cerut bani.

Nu contrazic experienta de viata a celor de deasupra mea, dar incearca prima data metoda asta. (ai putea incerca la o reprezentanta mai maricica)

Daca iti cer bani, ii refuzi si te duci la Altex, dar asta e doar sfatul meu, tu faci cum doresti.

Răspuns utilizator avertizat