| FlorinCiokan a întrebat:

Hey o intrebare urgenta, Am un galaxy note 1 n7000 nu mi se mai activeaza wifi, trebuie sa inchid telefonul de vreo 2-3 ori si dupa tot dau pe butonu de wifi de activare si se activeaza, ce sa fac?
cateodata se activeaza din prima

6 răspunsuri:
| miTzuliK93 a răspuns:

Menu -> Settings -> Application -> Manager Application -> scroll in jos pana la Wi-Fi -> click pe ea, si selecteaza optiunea Clear Cache -> restart la telefon si vezi daca iti mai face problema.

In caz ca nu vrea nici asa, ar trebui sa-i faci o resetare la setarile din fabrica: Menu -> Settings -> Backup and reset.

O alta metoda ar mai fi sa incerci aplicatia de mai jos: https://play.google.com/......ps/details

| FlorinCiokan explică (pentru miTzuliK93):

La prima chestie pe care mi-ai ziso imi apare wifi direct si nu pot da pe clear cache, si am dat si backup and reset, primadata merge wifi cand dau dupa cateva ore iar face chestia asta...

| miTzuliK93 a răspuns (pentru FlorinCiokan):

Esti cu softul la zi? Daca nu, fa-i un update. Daca nic asa nu vrea, atunci e hardware (cel mai probabil). Service scrie pe el, in caz ca doresti sa ti-l repari complet, desi nu cred ca cei de la GSM ar fi in stare sa-l faca. Am citit pe net ca poate fi si de la OS, intrucat e facut prost in ceea ce priveste telefonul asta.

| FlorinCiokan explică (pentru miTzuliK93):

Softu? Pai chiar cand am dat backup si reset mi-a aparut o actualizare am dat si e totul la zi, android 4.1.2 ultimul la acest telefon, acum am repornit telefonul de 2 ori si merge wifi dar asa a facut si aseara si azi dimineata nu a mai mers...

| Gabriel_Yo_1977 a răspuns:

In caz ca mai ai telefonul sau l-ai avut si tot nu ai aflat problema, ca si la tine asa am avut si eu.Este o problema a telefonului de la placa nu din sodtware, trebuie sa desfaci rama si ai intr-un colt 2 lame pe acelea le zgarii cu surubelnita sau ceva, iar daca esti atent atunci cand o pui la loc acele lame ating alte lame de le placa, bagi ceva fin acolo si le mai ridici un pic ca sa fii sigur se face conexiunea cum trebuie, eu am facut asa si a mers dar am pus o hartie la lamele de pe placa pentru a nu se mai lasa sa fiu sigur ca ma tine si a mers, daca mai il ai bafta la reparat daca nu mai poti ajuta alti oameni care au aceeasi problema!

| RoGaming a răspuns:

Fa un update de software (android) sau du-te la un service sau la cineva care se pricepe la asa ceva happy