| FlorinCiokan a întrebat:

Hey! Putin ajutor happy Care e faza cu roming-ul? Urmeaza sa plec sofer in toata europa si am auzit ca pot sa folosesc telefonul si cartela mea cu numar Orange Romania peste tot in europa? Daca da cu ce minute o sa pot suna in Romania din germina de exemplu? Si cum activez Roming-ul? Funda celui care imi da un raspuns indetaliat! happy Multumesc!

Răspuns Câştigător
| denys2000 a răspuns:

*100# intrii la servicii. Si dupa parca ii roaming si il activezi. Odata activat poti vorbii in toata europa cu nr tau de Orange doar cu o conditie, sa iti bagi o optiune cu minute in roaming

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Romaing ul il activezi la *100#, ai o optiune pe acolo.

Ai nevoie de o optiune speciala ca sa vorbesti in roaming, minutele pe care le ai in abonamentul de acum nu sunt valabile si vei face cost suplimentar

| cristimihailov a răspuns:

Eu as lua o cartela preplatita Orange. Nu de alta, dar s-ar putea sa dai prea tare in abonament si sa iti vina o groaza de plata.

| OrangeHelper a răspuns:

Salut,
Poti folosi cartela ta PrePay in afara tarii, daca ai serviciul roaming activ. Uite cum poti activa acest serviciu https://www.orange.ro/......iq/339002. Pentru un apel local catre Romania sau catre orice tara din Uniunea Europeana vei fi taxat cu 0, 19 euro credit/minut; restul tarifelor le gasesti aici https://www.orange.ro/roaming/roamingpp-option-ro.html#m=2-2-8.
De asemenea, daca vrei sa beneficiezi de tarife speciale, iti recomandam activarea unei optiuni dedicate serviciului roaming (le poti gasi in link-ul de mai sus).
O zi buna,
Orange Helper

| CristianDora a răspuns:

Du-Te la un service Orange și întreabă dacă ai minute internaționale sau dacă nu ai. Dacă ai intra apoi în setările telefonului (doar facă e smartphone) și încearcă sa găsești roamingul pe la,, rețeaua mobila,, sau,, mai multe retele,, sau ceva de genul.e pe la începutul setărilor. Succes!