|

Hey TPU, as vrea sfaturile voastre. Vreau sa-mi iau in IPhone 3GS de 16 gb sau un IPhone 4S tot de 16gb; as vrea sa-mi spuneti niste preturi. Nu vreau neaparat sa fie noi; la mana a doua dar sa fie in stare 9/10. As vrea ca pana la anul sa mi-l iau sau pana la Craciun, revelion. Imi puteti spune preturi si cam cat ar trebui sa economisesc intr-o saptamana/luna. Dau funda dupa ce merge planul propus de unul din voi. Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Salut. Uite ce iti spun eu. nu merita sa iti iei iphone deorece nu merita nici ca performanta, nici ca pret (iphone 4s e pana in 600 de euro la Orange poate exagerez). mai bine ia-ti un Samsung galaxy s3 sau s2 plus sau s3 mini. sper ca te-am ajutat.

| a răspuns (pentru Pui_Alinsorin_1989):

Da, m-am gandit si ar fi mai bun un android, nu neaparat Samsung, mersi muult!

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Chiar nu merita sa cumperi un iPhone: se incalzeste ca naiba daca te joci numa 5 min, aplicatiile SE PLATESC iar sansa sa fii talharit/a este destul de mare

| a răspuns:

Hey. Eu sunt cam noua pe TPU dar voi incerca sa ta ajut. M-am documentat iar Iphone 3GS de 16 gb costa 1, 719. Il poti cumpara de pe net. Uite site-ul: http://your phone.com. Livarea mai este 18 lei in plus. Iar iphone 4s de 16 gb costa 2, 045-3, 199 ron tot pe acelasi site ca cel de mai sus. Daca ti-am fost de folos funda :x

| a răspuns (pentru Dragutsery):

Iti multumesc si tie. Si spun ca sunt preturile un pic mari pentru ca un coleg si-a luat Iphone3GS cu 300 RON si ma gandeam ca poate gasesc si eu. P.s.: Telefonul lui nu avea probleme era9/10 si nu stiu cum a reusit sa dea atat de putin. Mersi oricum (: