|

Hey TPU! Cand mi-am luat telefon nou(Allview) am primit si casti, m-au tinut cateva luni si dupa s-au stricat chestia este ca trebuie (daca le schimb) sa cumpar exact pt acest model de telefon pt ca alte casti luate aiurea nu merg.Ma gandeam daca nu cumva in garantie intra si repararea/inlocuirea accesorilor(castilor) pt ca eu nu le-am facut nimic si nu pot zice ca imi face placere sa dau 30-50 de lei pt ceva ce nu am stricat eu.

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Le folosesti pentru muzica, sau vrei sa si "vorbesti singura" pe strada (hands free)?

| explică (pentru TheImpaler):

Le folosesc si pentru muzica si pentru "vorbit singura" pe strada.Ma rog le foloseam pentru ambele.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru DeeaPuff):

Pentru muzica merg orice casti. pentru hands free...trebuie sa cumperi speciale. nu cred ca ti le schimba la garantie, dar poti incerca.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

30-50 RON? Come on, la ce petarde is astea de la Allview, dai maxim 12 RON pe unele noi la fel de ordinare. Vezi pe site, intreaba-i, suna, email, de-astea. Noi nu lucram la Allview.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

De ce nu mergi să-i întrebi chiar pe ei dacă îți primesc căștile la garanție? Noi nu suntem în stare să știm ce primesc ei la garanție și ce nu. Părerea mea este că îți primesc căștile, deoarece fac parte din telefon, nu? Dar s-ar putea să nu ai noroc deoarece nu ai garanție la căști, ai doar la telefon. Acuma un drum până la magazinul de unde l-ai luat eu zic că nu strică.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează