|

Hey TPU! Ce parere aveti despre tableta "Vonino SpeedStar S HDMI"? Cum merg jocurile, netul? Difuzorul este bun. se aude tare, clar? Ecranul e clar, culorile vii? Va rog, raspundeti doar daca detineti aceasta tableta sau a tinut-o in mana!

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Da este buna m o prietena care are tableta din punct de vedere al procesorului este bun lucreaza bine. Difuzorul n-are nici o problem ecranul are culori clare jocurile merg foar bine.ti-as sugera sa-ti iei tableta.Doar daca vrei. Funda?

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Da este buna, totul merge bine la ea, incearca cu incredere!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna,sper ca raspunsul meu sa te ajute.O ruda apropiata are o tableta Vonino, putin mai mica decat cea SpeedStar.Pe internet navigheaza bine, doar ca atunci cand se descarca ori se blocheaza, ori nu se mai deschide deloc.S-a vaitat de multe ori despre ea, dar sunt cateva lucruri care fac diferenta intre tableta pe care o doresti si aceea.Si eu am optat pentru acest tip de tableta, dar am gasit o tableta Allview care mi-a placut mai mult.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

EU ti-as sugera Allview SpeedCity este mai buna.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru K0Sy2o0):

Dar Allview SpeedCity are un ecran de o calitate mai slaba (LCD vs IPS PRO-HD LCD) si o rezolutie mult mai mica (480x800 vs 1280x800), ceea ce inseamna un PPI mai mic (133 vs 216), iar GPU-ul Allview-ului este doar Dual-Core, pe cand cel al Vonino-ului este Quad-Core.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează