|

La Orange, Samsung Note 10 este 4500, la Altex este 4000, la eMAg 3900.

De ce asa mare diferenta de la 4500 la 4000?

12 răspunsuri:
| a răspuns:

Pentru ca fiecare magazin are voie sa-si puna cat adaos comercial doreste!
Este democratie, de aceea!

Omul desptept merge in mai multe magazine, vede preturile si merge sa cumpere de acolo de un\de este mai ieftin.
Snobul sau ala cu bani multi, merge numai la magazinele scumpe, fara sa verifice preturile, platind fara sa-i pese.

| explică (pentru Ioneasca1001):

Stii ca din experienta mea, unde un magazin dadea mai ieftin un produs si mai ieftin cu o diferenta mare, sau era o reducere mare, produls era stricat. Deci de aceea intrebam, sa nu fie vreo problema la aceste telefoane de la Altex, eMag

| a răspuns (pentru DeeaCarmen):

La telurile resigilate poti avea surprize evita produsurile resigilate
Daca dai de tel stricat ti l schimba daca ie i de olx nu direct teapa daca dai de un tel stricat.

| a răspuns (pentru DeeaCarmen):

Aici nu vorbim de marfa perisabila de la piata, ci de aparatura electronica, care nu se poate vinde "stricata" la eMag, Alex sau alte supermarketuri.
Dupa rezolutie, cand Romania a devenit democrata, a avut voie sa puna ce pret doreste, la acelasi produs pe care-l vand si alte magazine. Adaosul comericial este facut de patronul magazinului, sau de directorul comerical ori financiar.

| a răspuns:

Nu este nici o problema cu acele produse. Altex, Emag... toate sunt magazine serioase.
Diferenta fata de Orange este pentru ca Orange este un magazin din seria retelei de telefonie. Indiferent unde o sa mergi tu, la Orange, Vodafone, Telekom, o sa gasesti aceste produse la liber, cu un adaous mult mai mare fata de celelalte magazine.

Ei au un asa pret, pentru ca reduc foarte mult pretul la abonamente pentru telefoane. Sigur poti sa cumperi acel telefon la un pret nesemnificativ daca faci un abonament cu ei. Insa abonamentul nu este pe o perioada chiar asa de mica, si la final isi scot banii oricum.

Este cumva psihologic, de ce sa dea cineva atatia bani pe un telefon, cand pot sa isi faca un abonament si primesc anumite servicii alaturi de acel telefon.

| a răspuns:

De ce asa mare diferenta de la cit merita - maxim 2500, si pretul pe care il dau multi imbecili pe el? Paranteza - nasa-meu si-a luat de BF Note 10+ cu 2500 RON si dupa vreo saptamana pentru nevasta-sa, S10+ cu 2000. Noi-noute, de la eMag. Atita merita.

| a răspuns:

happy
trebuie sa intelegi Marketing-ul
la Orange e asa de mare pretul ca sa iti arate ce mare reducere faci daca iti iei cu abonament... aaaaa, SCUMP RAU, si la care reducerea e serioasa

| a răspuns:

Pentru ca cele de la eMAG, Altex si alte magazine de genul vand telefonul la reducere. Orange, Vodafone, Telekom si alti operatori ( daca mai exista ) care vand telefoane nu le vand la reducere. Le vand cu pretul cu care au pornit pe piata de obicei. Note 10 a pornit cu vreo 4500, dar a scazut in timp ( vezi eMAG, Altex, etc ).

Nu merita sa cumperi telefon la abonament doar pentru telefon. Daca deja folosesti abonamentul ala, da, merita sa-ti cumperi telefonul. Altfel il platesti cumva dublu.

Nu te lua dupa astia care le critica pe astea la liber. Telefoanele la liber sunt mai bune ca cele la abonament mai ales decat cele codate. Detin S10+ luat la liber si primesc update-urile mai repede decat cei care il au la abonament, si chiar si decat cei cu Note 10+ la abonament.

| a răspuns:

Problema rela e ca nu te uiti la produse cu aceleasi specificatii. happy

Ca sa compari dispozitivele trebuie sa fie aceiasi culoare, si cu acelasi nr de rami/memorie interna etc.

Daca te uiti de Ex la Note 10 negru de 256GB/ 8GB rami, este 3900 la Altex, 4074 pe Emag si 3999 la media galaxy.

Daca sari de la 8 la 12 GB de rami, o sa sara si pretul cu vreo 500 RON indiferent de site.

| a răspuns:

Pentru ca alea de pe eMAG sunt aduse din China și în caz de vreo actualizare de sistem te întrebi de ce alții cu același model au primit actualizarea, iar tu nu. Pentru că telefonul tău cumpărat mai ieftin de pe eMAG așteaptă actualizarea sa vina direct din China. Iar la olingi România mereu telefoanele au fost mai scumpe și nu știu ce 4500 lei ai calculat tu pentru ca la Orange telefoanele sunt calculate în euro, la curs euro-lei din ziua respectivă. Iar dacă vrei sa cumperi pe liber dintr-un Orange Store spre ex ei nu îți vor vinde în ciuda faptului ca prețul pentru liber este trecut. Am încercat și la Orange și Vodafone și Telekom și numai două-trei telefoane sunt la liber. În rest totul se vinde pe abonament.

| a răspuns:

Pretul normal care e si pe site-ul oficial Samsung este minim 4500. Din cauza ca si 10, si 10 plus au acelasi pret, unii dau 10 normal mai ieftin pentru ca poate nu se vinde.

| a răspuns:

La Orange este foarte scump