| ParadiseCaroline a întrebat:

Ma gandeam sa imi cumpar un smartphone in rate.Ce spuneti? Ce smartphone mi-ati sugera? Intre Samsung galaxy s3 si iphone 4s ce ati alege?

7 răspunsuri:
| Evolution a răspuns:

Iphone-ul nu îmi place deoarece:
1- Nu ai libertatea ca la android să poţi roota, controla tot telefonul, să schimbi soft-ul si alte chestii
2- în 3 ani deja devine prea vechi si nu o sa mai mearga jocurile din app store
3- Trebuie sa cumperi fiecare joc, nu prea merge sa ei dupa net decat daca ii faci nu stiu ce jailbreak + costa foarte mult accesoriile si toate prostiile la el
Sunt foarte multe dezavantaje care nu imi plac.
Exista doar un avantaj: NU ARE LAG (adica nu se misca jocurile blocat sau telefonul dar in rest e jale)

Eu îţi dau un sfat... ţi-aş sugera să mergi pe un note2 sau s4 ceva SH sau în rate, deoarece la s3 ai doar 1 gb ram (chiar dacă ai quad core), o să simţi ceva lag pe s3. Dacă îţi ei un telefon presupun că îl ţii mult timp (eu aşa fac).
Astea sunt sugestiile mele şi nu ţi-aş recomanda iphone, pur şi simplu mie nu mi-a plăcut niciodată şi m-am plictisit pe el după 10 minute de jucat.

| ParadiseCaroline explică (pentru Evolution):

Ai iphone? Nu am avut nici un smartphone pana acum si iti dai seama ca minim 3 ani tot vreau sa il am happyNu dispun si nici nu vreau sa dau mai mult de 1600(asta ar fi limita).Ce sugerezisadAAA laughing) si S3 ai zis ca se blocheaza?

| Evolution a răspuns (pentru ParadiseCaroline):

Am umblat pe iphone foarte mult de la prieteni si ma plictisesc groaznic, am s2. Si daca iei un s3 SH dai vreo 9 milioane. La s4 dai in jur de 1400 de lei impecabil happy

| dryft3r a răspuns:

Clar un android sau windows 8. Un Nokia lumia, un HTC One, sau un S3.

| BlackRose08 a răspuns:

Mai bine alegi Samsung. E mult mai bun, in foarte multe puncte de vedere. Eu am s4 din noiembrie si nu am avut chiar nici o problema cu el, chiar si bateria ma tine.
Si eu am vrut la inceput sa imi iau Iphone, dar am cautat pe forumuri si am mai intrebat cateva cunostinte si majoritatea s-au plans de Iphone.
Eu zic sa mai astepti putin pana apare S5 ca atunci vor cadea preturile si la S3 si ls S4. Bafta!

| cosmin655 a răspuns:

Nu te lua dupa cei de pe site, majoritatea zic doar ce au citit pe net...si nu au avut niciun telefon din cele 2.Eu dintre cele 2 as alege s3-ul,4s e mic pentru mana mea.Incetati cu specificatiile si prostiile astea,toti folosim telefonul ca sa sunam,sa dam mesaje, sa facem poze, sa intram pe facebook, sa ne uitam la ceas si sa jucam un joc cand ne plictisim.Cel mai bine umbla pe amandoua intr-un magazin, si ia-l pe cel care iti place.Recomand sa faci alegerea intre un s4 si iphone 5 sh, le gasesti ca noi(la 1600 de lei n-are rost sa iei s3 sau i4s sh). Daca vrei neaparat nou, ti-am zis butoneazale pe toate intr-un magazin si alege ce iti place.

| dildli a răspuns:

Galaxy s 3.