| VasileMoldova a întrebat:

Ma joc destul de mult pe telefon momentan am un huawey honor view 10. Au trecut vreo 4 ani de cand l-am achizitionat asa ca va intreb:Care este cel mai bun telefon pentru gaming dupa parerea voastra. Am auzit rog phone 5, am auzit rog phone 5s(desi nu vad cine stie ce diferente intre cele doua) am auzit si red magic 6 dar totusi nu ma pot decide. Daca imi spuneti ce telefon sa iau spuneti-mi si ce versiune adica cata memorie&RAm ar trebui sa aiba. Banii nu sunt o problema. Multumesc anticipat.

6 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Daca punea-i un link era si mai bine... Oricum poti sa cauti dupa criteriile astea:
Ecran nu conteaza prea mult ce tip e dar sa fie de minim 100 HZ!
Rami cel putin 6Gb (cu cat e mai mult cu atat e mai bine)!
Procesor Snapdragon din seria care incepe cu 8 (de preferat 888) care lucreaza pe cel putin 2, 0 Ghz! daca e mai mult e si mai bine!
Bafta!

| lpavel a răspuns:

Am gasit ROG 5... DA asta e perfect pentru jocuri! Nu vei avea nici cea mai mica problema! Link:
https://www.quickmobile.ro/......-ram-58885

| valiflorin1234 a răspuns:

După părerea mea, nu este rentabil să investești atât de mult într-un telefon de gaming, oricât de mult ar costa. Dacă ar fi să aleg, cel mai bun este ZTE Nubia RedMagic 6s Pro, a fost clasat pe locul 1 pentru cel mai rapid telefon din anul 2021 din câte știu eu. Însă, un telefon de gaming vine și cu dezavantajele sale, cum ar fi că soft-ul este optimizat special pentru gaming și nu vei găsi chiar toate funcțiile noi pe care le găsești pe un telefon non-gaming din același segment de preț. În plus, vei sta prost și la partea de actualizări de soft, camerele nu vor fi cele mai strălucite din lume și crede-mă că 18GB RAM sunt mult,mult prea exagerați pentru un telefon,unii nu au atât nici măcar pe PC laughing. În plus,poate că acesta este construit în așa fel încât să ai acel feeling de "pro gameplay", dar tot vei simți disconfortul și lipsa unui telefon normal în buzunarul tău. Totuși, sunt banii tăi, eu ți-am dat niste argumente de care poți sau nu să știi cont, și consider că acesta e cel mai bun telefon de gaming. Poți merge și pe RedMagic 6 normal, e ceva.

| valiflorin1234 a răspuns (pentru valiflorin1234):

Ții cont*.

| VasileMoldova explică (pentru valiflorin1234):

Am inteles mersi. Oricum fac poze din an in paste deci mie indiferent de calitatea camerei==)

| Raulcosmin1983777 a răspuns:

Rog phone5 de la Asus