| RaulGeorge798 a întrebat:

Marca Allview este buna de ceva, adica se merita sa-mi cumpar vreun telefon de la ei? big grin funda!

Răspuns Câştigător
| DoarImpreuna a răspuns:

Deţin o tableta si 4 telefonane de la ei. Nu e cea mai tare marcă dar pentru banii pe care îi dai se merită. Preturile sunt accesibile dar să nu ai pretenţia să obţină scoruri ca Apple sau Samsung. Depinde cât eşti de pretenţios. Pentru mine s-a meritat şi consider că e o marcă bună cu mare potenţial. Am mai scris despre ei pe visteria.ro.

| RaulGeorge798 explică (pentru DoarImpreuna):

Ms mult happy (p.s nu prea am buget mare voiam sa-mi iau un telefon de la ei pana in 350 RON si sa fie cat de cat bun (am mai auzit k e buna firma asa si asa dar. nu eram sigur) mersi inca odata o sa-mi cumpar un Allview A4DUO sau A4ALL. vad eu care THANKSS browinking

| DoarImpreuna a răspuns (pentru RaulGeorge798):

Sunt ok, doar să nu te aştepţi la avioane supersonice. Eu cred că îşi merită banii.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Sunt niste chinezarii facute pe pluta pe care isi pun numele niste romani smecheri. La fel si eBoda. Sunt bune la pret, atat, in schimb au avut serii intregi de tablete la care au explodat bateriile si nici nu doreau sa le inlocuiasca asa usor. Recomand, de la romani, utok sau Evolio, niciodata Allview sau eBoda.

| DoarImpreuna a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai dovezi la ceea ce spui? Dacă nu îţi plac ca brand e o problema ta, fiecare are preferinţele sale şi nimeni nu ne condamna pentru asta. Ca să aduci acuze însă e grev, dacă explodau bateriile apăreau ştiri, se scoteu din fabricaţie, era mare tămbălău. Cu utok simpatizez cât despre eBoda şi Evolio din experianţa pe care am avut-o cu ele pot spune că nu sunt superioare celor de la Allview. Repet, vorbesc doar pe baza la ce am ţinut în mână nu pe teorii. Per ansamblu toate sunt chinezării inclusiv iPad şi Samsung dar depinde câţi bani eşti dispus să dai pe ele. Normal că un iPad va fi net superior dar şi banii cheltiuţi sunt pe măsură. În privinţa celor româneşti cred că diferenţa nu este mare. Depinde şi de ce utilizare va avea, ce a mai ţinut omul în mână în acest domeniu etc.

| AlinRemi a răspuns:

Este destul de buna, si iti recomand telefonul acesta "Allview alldro 2".