|

Merita sa dau un S4 pe un J3 2016 sau P8 Lite? P8 Lite are probleme cu WiFi, am inteles ca nu se mai conecteaza la WiFi dupa o anumita perioada de timp.Mersii

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

La un telefon, daca se deconecteaza wi-fi (din motive de salvare de energie), acesta trebuie oprit si dupa cateva secunde repornit. Va functiona in continuare.
Daca nu se opreste wi-fi la energy saving, acesta va "manca" putenic bateria, ca si bluetooth-ul si se va descarca foarte repede.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

J3 in niciun caz, e un telefon mai prost.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Incearca sa l schimbi pe J5, nu e dif mare la bani dar performante de 2-3 ori mai bune. Huawei e un telefon de duzina, putin mai bun decat Allview. Huawei e facut intr o,, magazie" prin China ( Coreea, Taiwan pe undeva prin Asia) si Allview intr o magazie de pe centura Brasovului. Ambele telefoane sunt de rahat. Allview tine o luna, maxim 6 luni, depinde de cat il folosesti, ceva in genul e si Huawei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

"Huawei = chinezarie"

"Huawei e un telefon de duzina, putin mai bun decat Allview"

"Allview tine o luna, maxim 6 luni, depinde de cat il folosesti, ceva in genul e si Huawei."

Iar eu care am un Huawei P9 lite de aproape 9 luni si i-am facut si update la Android Nougat si tot se misca struna... si cica "Huawei e chinezarie".

Allview nici nu sunt facute in Brasov, sunt luate din China la kilogram de la firma Gionee, dupa care Allview isi pune brandul pe ele si le face mai scumpe pentru profit... dar chiar si asa, as considera un X4 Soul Style... dar na, voi nu stiti despre ce vorbiti, la fel ca majoritatea celor pentru care exista doar "haifon" si Samsung.

Revenind la subiect, P8 lite. Nu are probleme el cu WiFi, acela este P9 lite, si doar pe anumite variante (alea cu snapdragon 617 care nu sunt disponibile la noi).

Voi doar iPhone si Samsung stiti ca na evitati orice chestie chinezeasca. Va spun un secret, Samsung si aifon sunt fabricate tot in China majoritatea dintre ele. Nu mai fugiti atata de chinezarii ca si Samsungul vostru tot chinez e, chiar daca are patente sud-coreene. Ia incercati si voi un Huawei sau OnePlus, si sa vedeti cum fugiti de Galaxy S5, J3, J5 etc laughing)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

S4-ul Tau este mai bun ca acel p8 lite, Huawei = chinezarie.
Cel Mai slab net il au ei, descarcă cu 1 mbps. Cea mai de rahat companie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da e adevarat, p8 lite ul e un jaf.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează