|

Merita sa iti iei iPhone 5 daca deja ai iPhone 4s?

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

In aceeasi dilema ma aflu si eu dar chiar nu se merita. Faptul ca fiecare Iphone nou are performante "duble" ca precedentul se subintelege ca 4s are dual core de 1.2 si asta are de vreo 2.5. Dar ambele se misca la fel de bine si toate aplicatiile si jocurile de la ora actuala merg perfect pe 4s mai mult ca perfect nu exista. Poate daca vor scoate in urmatoarele luni cine stie ce jocuri care cer resurse mari e posibil sa aiba putin lag pe 4s si pe 5 sa mearga impecabil. In mod normal cand cei de la Apple scoateau un telefon nou ruland un sistem de operare nou lasau si modelele precedente sa updateze la noul OS dar nu beneficiau de o functie care putea rula doar pe ultimul model aparut (Exemplu facetime 3gs-iphone 4, Siri 3gs, iphone 4 - iphone 4s). In momentul de fata toate lucrurile noi din Iphone 5 le poti avea pe 4s cu un simplu update (siri imbunatatit cu posibilitatea de a deschide aplicatii, de a gasit rute si drumuri, navigatie turn by turn dictata de siri, facebook integrat, mod panoramic la camera, facetime prin 3g). Practic telefonul meu acum are absolut tot ce are si Iphone 5 singura diferenta ar dimensiunile ecranului. Faptul ca are procesor mai puternic nu ma intereseaza daca nu am la ce sa il folosesc putea sa aiba si 10 procesoare daca nu exista aplicatii care sa ceara resurse asa mari nu ma ajuta cu nimic.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Buna.
Daca te dau bani afar` din casa, atunci merita. Dar daca nu, atunci nu. Pentru ca mereu vor aparea telefoane noi si mai bune...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Fă ce vrei.
Dar, mai întâi uite-te pe net la cei ce deja l-au cumpărat sau întreabă pe cineva ce, deja are ca să fii sigur că vrei să-l iei.
iPhone 4s nu e aşa de diferit faţă de iPhone 5.
În afară de ecran, pixeli şi alte chestii nefolositoare, nu văd ceva "Wow".

Să-mi zici ce ai hotărât.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

II acelasi lucru, diferit ii aspectu si foarte putine in schimb, numa ca ii numele iphone 5 cam asta ii toata diferenta

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu! ai deja un iphone4 la ce-ti mai trebuie si 5? gandeste-te ca altii nu au bani nici macar pentru un Nokia!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează