| Lalex99 a întrebat:

Mi-am cumparat in aprilie un telefon cand a trebuit sa reinoiesc abonamentul ( Cosmote). Si acum as vrea sa il returnez, sa mai ofer o suma de bani si sa cumpar altul. Credeti ca e posibil? O sa ma duc la un magazin saptamana viitoare pentru mai multe informatii, dar am intrebat aici crezand ca poate cineva a mai procedat asa.

4 răspunsuri:
| Pesamosca a răspuns:

Nu se poate! Marfa vanduta nu se primeste inapoi! Dar de ce nu ai facut in luna aprilie? Trebuia sa faci pe loc testul cu telefon, daca va place il cumperi, dar daca nu va place, il schimbi altul cu plata in plus!

| Lalex99 explică (pentru Pesamosca):

Nu vorbeam de primit bani inapoi, ci de un fel de program buy-back. Nu e vorba de placut sau nu, pentru ca inca imi place telefonul, dar as vrea altul. E mai complicat ce as vrea sa fac...

| Pesamosca a răspuns (pentru Lalex99):

Daca va place telefonul, de ce mai vrei altul? Va trebui sa mai cumperi inca unul cu banii intregi! Nu de primit banii e vorba, ci telefonul nu mai poate fi primit inapoi sau sa fie schimbat! dar daca vreti sa scapi de telefonul asta, vinde-l la www.olx.ro(fostul Mercador) sau la www.tocmai ro, anuntul fiind gratuit! dupa cea i vandut telefonul, iei banii si il cumperi altul nou pe placul dvs! Bafta!

| Celcareajuta a răspuns:

Cica in tari mai cilivizate se poate. Exista buyback dar iei pe el maxim 30% din cat ai dat...mai usor e sa il vinzi si sa iei altul.