|

Nu mai am semnal la telefon.am cartela Digi și nu am semnal.ce pot face?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Eu cred ca este defecta cartela sau telefonul. Baga alta cartela si spune-ne ce se intampla. Daca nu ai semnal cu alta cartela e de vina telefonul. Daca nu, poate fi cartela. Ia o cartela de la un prieten.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Intrebarea e: Dar ai avut vreodata?
Digi sunt cunoscuti pentru faptul ca nu prea au semnal, eu am avut o cartela de la ei si in orasul Targu Mures (Care e maricel) nu aveam semnal aproape nicaieri. Si asta in oras mare, daca stai intr-un oras mai micut iti dai seama ca e si mai rau.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Scoti cartela, o bagi inapoi, verifici, daca merge e bun, daca nu, te duci la setari, dai pe mai multe, retele mobile vezi ce ai selectat pe acolo, eventual verifici la 'tipul de retea preferat' acolo ai 2g 3g 4g (poate sa scrie diferit, gen GSM, HSPA, depinde de telefon, te joci putin cu alea, poate e selectat doar 3g si stai intr-o zona unde nu-i 3g sau poate doar 4g si nu-i 4g, si mie la telefon mi se mai schimba punctul de acces la internet, pe HTTP si nu-mi mai merge internetul si trebuie sa-l modific, probabil ai si tu o problema asemanatoare, verifica totusi si punctele de acces, daca tot nu merge contacteaza-ti operatorul, poate fi din cauza cartelei si slabe sanse sa fie din cauza telefonului.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat