| Furnicuta000 a întrebat:

Nu mi-am mai luat telefon nou de cativa ani si nu ma pricep sa aleg unul. Asa ca daca stie cineva sa imi recomande. As vrea sa tina cat mai mult bateria, sa aiba ecran mare (ca A71 pe care il am eu acum), sa faca poze bune (sa aiba si zoom bun) si sa fie maxim 2000 lei, daca se poate maxim 1500 lei. Se incadreaza ceva aici?
Si al meu inca e bun dar nu prea mai tine bateria

7 răspunsuri:
| sweetys a răspuns:

Eu am avut de la Huawei un nova t5, foarte bun pe ceea ce inseamna poze, doar ca nu am avut mare grija de el, asa ca dupa 3 ani l-am schimbat cu un Xiaomi Redmi 12 plus, ecran mare, poze calitative. Tot de buget mai mic de 1500 lei. Deci iti poti incerca norocul, și să cauți telefoane care nu sunt neaparat de la Samsung sau iPhone. Mai vazusem un oppo cu specificații bune, dar nu mai tin minte ce model.

| Kiran a răspuns:

Daca ai putea ajunge la 2500 lei ai putea gasi un s24, eventual cred ca ai gasi la 2000~ resigilat

| Solane a răspuns:

Daca in rest e bun, nu poti schimba bateria?
Decat unul vechi resigilat... Adica cu ceva reparatii...

| Furnicuta000 explică (pentru Solane):

Nu stiu daca e doar de la baterie. Avea o baterie foarte buna dar l-am scapat de multe ori pe jos in ultimul timp si cred ca s-a dereglat ceva pe acolo. Oricum e vechi, il am de cand a aparut

| Pacientul0 a răspuns:

Salut! Îți înțeleg dilema și sunt câteva opțiuni bune care oferă un echilibru între preț și funcționalități. Pentru un buget de 1500-2000 lei, iată câteva recomandări:
1. **Samsung Galaxy A34 5G**
- Ecran Super AMOLED de 6.6 inci, mare și frumos pentru vizionare.
- Cameră bună cu zoom decent și fotografii clare.
- Baterie de 5000 mAh, care oferă autonomie generoasă.
- Preț: Aproximativ 1600-2000 lei.
2. **Xiaomi Redmi Note 12 Pro**
- Ecran AMOLED de 6.67 inci, culori vibrante.
- Cameră de 108 MP și zoom digital bun.
- Baterie de 5000 mAh și încărcare rapidă.
- Preț: În jur de 1500-1700 lei.
3. **Realme Narzo 60**
- Ecran AMOLED mare de 6.6 inci.
- Cameră performantă și opțiuni de fotografii bune.
- Baterie mare și încărcare rapidă.
- Preț: Încadrat în bugetul de 1500-2000 lei.
4. **Samsung Galaxy M14** (o opțiune accesibilă):
- Ecran LCD de 6.6 inci (nu AMOLED, dar încă OK).
- Baterie fantastică de 6000 mAh.
- Cameră decentă pentru poze normale, dar zoom-ul e limitat.
- Preț: Aproximativ 1000-1200 lei.
Dacă îți place Samsung, **Galaxy A34** ar fi cel mai apropiat upgrade de A71-ul tău.

| Maskatu a răspuns:

Galaxy A71 este un telefon de generație veche deci orice telefon ai alege acum, ar trebui să fie mai bun față de A71 mai ales pentru un buget de 300-350 de euro.

Aceleași dileme le am și eu... "trag" de un P30 PRO care are zoom OPTIC de 5x, încă scoate poze excelente, bateria duce aproape o zi și nu prea se blochează.

Huawei din păcate are problema cu serviciile Google deci pe Android ar mai fi... Motorola, Samsung dar și Xiaomi, Realme Poco, sau OPPO care s-au dezvoltat puternic ultimii ani.

Dacă vrei să îmbini utilul cu plăcutul, poți încerca și pe flip.ro. Eu am cumpărat de la ei 2 telefoane și merg ca în prima zi, unul fiind P30 pro menționat anterior. Am găsit S24 la 2000 de lei, telefon recomandat și de cineva de pe aici.

Răspuns utilizator avertizat