|

Nu reusesc sa cobor muzica din calculator pe Samsung Galaxy S3. Am instalat Kies dar nu stiu ce sa fac mai departe. Exista un ghid de utilizare a acestui program, sau puteti sa ma ajutati, cei care au reusit sa faca acest lucru, sa-mi dati cateva indicatii de baza?

Cu multumiri anticipate

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Incearca sa mergi la setarile telefonului, la conectivitate, si sa schimbi setarile la usb sa nu se conecteze la kies ci sa se conecteze in calculator direct. Dupa poti sa dai copy de pe calculator si paste pe telefon. E cea mai usoarea metoda. Sper ca ti-am fost de ajutor.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Cheess):

Multe multumiri, sa stii ca am reusit in cele din urma, doar ca a trebuit sa astept foarte mult pana cand telefonul s-a conectat la Kies, se incarca toate fisierele pentru a se putea face o eventuala sincronizare. Voi incerca varianta ta, banuiesc ca este mult mai rapida.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Cheess):

N-am reusit Cheess sa gasesc "conectivitate", sub ce macro-titlu se gaseste?
La optia "mai multe setari" am gasit procedura de folosire Kies prin Wi-Fi, dar nu s-a conectat, probabil trebuie sa schimb si o serie de lucruri in calculator si nu prea vreau, nu stiu unde sa caut.
Dar nu conteaza, merge cu legatura directa la Kies, dureaza ceva mai mult decat copy-paste, dar nu am alta posibilitate.
Inca o data multumesc.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează