|

Până să apară Android, atunci când alegeai un joc pentru telefon te interesai dacă e compatibil cu rezoluția si platforma telefonului tău. Cu Androidul cum stă treaba? Adică după ce criterii trebuie să mă ghidez când vreau să descarc un joc sau o aplicatie ca să fiu sigur că va merge? Am observat că în descrierile jocurilor nu se specifică nimic legat de compatibilitatea cu anumite modele de telefoane sau cerintele de sistem. Să înteleg că în mod normal orice aplicatie si joc făcute pentru Android ar trebui să ruleze pe orice telefon cu Android, indiferent de versiunea rezoluția telefonului, optimizându-se automat pentru fiecare telefon pe care e instalat/ă?

7 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Bună!

Dacă le descarci din Market atunci îţi detectează AUTOMAT tipul de telefon şi NU te lasă să descarci ceva care nu este compatibil cu modelul tău.

Dacă vrei să descarci de pe alte site-uri atunci jocurile sunt în funcţie de :
* versiunea Android-ului
* tipul/denumirea telefonului ( având în vedere că sunt şi jocuri pe platformă Java, care merg pe telefoane cu Android ).

Dacă spui modelul EXACT al telefonului îţi INDIC mai multe site-uri de unde vei putea descărca jocuri GRATUIT!

Toate cele bune.

| explică (pentru bursuc001):

Multumesc pentru scoaterea din ceață. Eu nu am căutat pe alte Site-uri gen mobile9, poate asa vedeam că se descarcă în functie de versiunea Android-ului etc. Am intrat doar pe google play de pe PC, si normal că nu-mi detecta nici un device.
Ideea e că deocamdată nu am un smartphone, mai am de asteptat un pic. Dar cu sigurantă va fi un Samsung Galaxy S Advance. Si până strang banii pentru el vreau să mă documentez cât mai bine despre el. Multumesc încă o dată!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Turok90):

Cu plăcere!

Mersi şi eu pentru fundiţă.

După ce îţi cumperi smartphone, e INDICAT să instalezi un antivirus pe el ( spre exemplu : Avast Mobille, e gratuit ).

Apoi, după ce şti modelul exact, poţi să-mi dai un mesaj cu modelul şi-ţi indic mai multe site-uri cu jocuri gratuite.

Toate cele bune.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu prea sunt, marketul iti detecteaza deviceul si va stii ce jocuri iti merg, deci practic nu poti instala ceva care nu e compatibil.

Daca ai alte surse, ar trebui sa te uiti la system requirements rami / procesor si in cele din urma te uiti la rezolutia ecranului.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

E mai bine sa ramai fara jocuri pe telefon!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru SoloPC):

Si de ce as face asta? Îmi plac mult jocurile. După ce am să-mi iau un smartphone, instalez numai jocuri cu licenta de pe google play. Nu cred că îmi va afecta telefonul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Turok90):

Descarci de pe Magazin Play(Google Play) din telefon.Si nu numai jocuri.Cu plata si gratuite.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează