|

Pe toate iphonurile au siri si replica iphone are ca vreau sa-mi iau una de pe okazii la 150 lei

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Sa zici mersi ca se aprine ecranul la 150 lei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Normal ca nu are deoarece siri e un program avansat si nu merge pe replici...MAI BINE STRANGE BANI SI IATI UNU REAL CA O SA FIE MAI BINE CA REPLICA MAI MULT DE 3 LUNI NU TE TINE... Sper ca te-am ajutat..Sa nu te superi pe mine!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai gandeste-te bine.S-ar putea sa arunci 150 degeaba. teoretic ar trebui sa aiba si Siri doar e replica.Dar am vazut multe replici pe youtube de iphone la care nici nu merge touchu-l macar.Sau merge dar dezastruos. Oricum iphone nu e buricul pamantului sunt multe alte teelfoane care ii dau clasa cu android.winking Lg Optimus 4 x HD Lg Optimus G Galaxy S III, Htc J Butterfly etc. etc.Asteau au 4 core insa orice teelfon 2 core cu android 4 ICS bate la fundulet iphone!winking O zi buna.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru DonSpeedy):

Nu are cum sa aiba Siri. Siri nu merge nici macar pe dispozitive originale Apple cum ar fi Iphone 3gs sau Iphone 4 care e un telefon inca modern. Motivul : procesor prea slab. Siri nu este un program dintr-un telefon mobil. Este o retea de calculatoare in statele unite care proceseaza miliarde de informatii pe secunda si poate gasi cel mai bun raspuns la intrebarea ta. Deci tot ce spui tu telefonului se transmite prin internet in America si raspunsul vine tot de acolo. Daca nu ai conexiune la internet Siri nu functioneaza. Tocmai de asta fiecare iPhone 4s si acum Iphone 5 cand iese din fabrica are un certificat special cu care telefonul respectiv se conecteaza la serverul Siri din America. De aceea acest program nu poate fi piratat si instalat pe un alt telefon fie Apple original sau orice altceva.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează