|

Probleme cu reteaua Vodafone.

Am uitat sa imi reincarc cartela pentru ca inca mergea sa sun si nu mi-am dat seama. Cand mi-am dat seama ca am depasit data cu 3-4 zile mi-am reincarcat cartela si mi s-au retras banii. Scria ca am returnat creditul. Eu nu am solicitat creditul acela suplimentar. Am vrut sa imi reincarc din nou in acea zi si doamna de la Vodafone nu m-a lasat. A zis ca pot reincarca in 7 zile. M-am dus dupa cele 7 zile sa reincarc. S-au retras din nou banii.

Nu mai inteleg nimic. In astea 7 zile nu am sunat deloc, nu am folosit serviciile, am stat pe alta cartela. Nu am activat nimic.

Intrebarea este: o sa trebuiasca sa reincarc la fiecare 7 zile de acum incolo?

Nu inteleg de ce sa mi se retraga credit de 2 ori? Pt ca nu mi-am reincarcat o data la timp.

Am verificat toate mesajele.

Nu am activat nimic.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Du-te la Vodafone cu, chitantele si intreaba-i de dulce
eventual du-te la alt sediu sau la altcineva, iar daca nu iti convine ce zice cere sa vorbesti cu un superior si spune-le ca te duci la politie, ASTA E FURT, nu au cum sa iti retraga credit de 2x... nu ai platit o optiune se dezactiveaza si cu asta basta

LA PREPAY **NU EXISTA** SA PLATESTI DIN URMA!

mai ales daca zici ca ti-a mers dupa ce ti-a expirat, asta inseamna CA E GRESEALA LOR, NU A TA!

insa insista si se rezolva, stiu pe cineva care a folosit credit o saptamana, dupa care i-a expirat si s-a dus cu o falca in cer si una in pamant ca a fost la Vodafone, a vorbit, a platit, dupa care operatorul nu i-a activat optiunea (a uitat, lene, sau alta TAMPENIE), asa ca dupa ce s-a dus si a insistat, i-au rezovat

asa ca "doamna de la Vodafone nu m-a lasat. A zis ca pot reincarca in 7 zile." asta e doar rahat... NU EXISTA ASA CEVA!

| a răspuns (pentru Bizon95):

PS insista SERIOS sa iti recuperezi si creditul din urma, care ti-a fost RETINUT ABUZIV (de aia spuneam de FURT si politie), inca odata:

NU EXISTA PLATA DIN URMA LA PREPAY!