|

S-ar merita sa cumpar pe viitor un telefon Xiaomi sau Meizu de la QuickMobile? Aceste telefoane sunt excelente pentru pretul lor, si poate ca ma voi orienta spre unul dintre acestea cand ma plictisesc/imi moare P9 lite-ul meu actual.Insa am auzit povesti cum ca multi clienti si-au luat teapa cumparand de la QuickMobile. Si nu numai pentru faptul ca aveau meniul partial sau total in chineza. Unele telefoane nu aveau Google Play-ul instalat, altele aveau garantie de tot rasul si asa mai departe.Ce parere aveti de QuickMobile?

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Cauta pe eMAG sau ihunt, acolo se vand modele internationale si nu te sfatuiesc sa cumperi de pe QuickMobile pentru ca sunt foarte multe cazuri. Si de fiecare data cand vrei sa cumperi un telefon chinezesc incearca sa cauti in specificatii la sectiunea aplicatii cauta sa scrie Magazin Play, eu asa m-am ales cu un umi plus care este un telefon pe care il recomand

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu te complica cu site-ul ala, nu e deloc de incredere.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mai bine cumperi un Xiaomi de la eMAG si ai 2 ani garantie...parerea mea. Crede-ma, am cumparat multe de la ei. Am comandat mai demult un iPhone 5S si au uitat sa imi dea garantia. Le-am scris, au fost foarte prietenosi si respectuosi cu mine, iar in 5 minute am primit pe mail garantia pe 24 de luni in format electronic. Eu zic sa cumperi de la eMAG. Asa esti mai in siguranta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru BB4Eva):

Nu stiu cum e la iPhone 5S, dar la Xiaomi cica aia care ofera garantie cand il iei de la eMAG sunt... tot aia de la QuickMobile. eMAG are un parteneriat cu ei.

Am vazut in Auchan Redmi 3 la 650 de RON. Chiar as fi curios ce se intampla daca patesti ceva cu el, unde il trimit aia. Sa stii sa resoftezi Android-ul nu e suficient.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează