| Anonymus3000 a întrebat:

Sal TPU! Asera m-am culcat la ora 1 si telefonul meu avea in jur de 50-60% baterie( ciudat pentru ca cu 3 ore in urma il luasem de la incarcat si nu prea l-am folosit ) mi-am pus alarma la telefon sa sune la ora 9 dar nu a sunat. Telefonu e inchis si nu pot sa il deschid. Nu merge de nicio culoare. L-am bagat acum o ora l-a incarcat si tot nu da semne de viata. Nici macar nu imi arata ca se incarca. Ce as putea sa fac? Ce a patit telefonul? Funda

4 răspunsuri:
| Doctorfishadi a răspuns:

Salut!
Incearca sa cureti cu o bucata de smirhel mai fin,sau cu unghiile contactele dintre baterie si telefon,atat contactul telefonului, cat si contactul bateriei, mai ales daca au ceva verzui pe ele, posibil sa fi oxidat. Daca nu merge asa inseamna ca trebuie inlocuit slotul de incarcare si te duci la service si il faci, costa cam 30-40 de lei sa o schimbe. Daca telefonul se descarca repede inseamna ca si bateria este pe moarte si trebuie cumparata alta.Altceva nu mai ai ce sa ii faci.
Te salut,
Adrian!

| Constantin_Roibu_1994_T7BK a răspuns:

Salut!
Telefonul tau are probleme Tehnice este posibil sa aiba Pierderi de Energie. Poate sa fie Bateria devina insa mergi la un service cu el.

| Luci2000 a răspuns:

Bateria e moarta cu totul cel mai probabil.Cumpara alta noua si-ti garantez ca va merge.happy

| AleeAlexutza a răspuns:

Si mie mi-a patit la fel!
Baga-l la incarcat si tine apasat 30 sec. pe butonul de deschidere.
La mine a mers!