| iflroin1999 a întrebat:

de curand mi-am loat un telefon Vodafone smart 2 si mi-am loat pes 12 pe el insa cand intru in joc imi da eroare si spune ceva de download is cevas de incorect nu stiu de ce im ispune asta va rog sa ma ajutati sa rezolv problema. sau daca se poate sa-mi dati un site de unde lati loat voi (daca lati loat ) ca sa-mi meraba plzz! DAU FUNDA!

Răspuns Câştigător
| gamestoper1998 a răspuns:

Uite aici: http://www.youtube.com/watch?v=ZKuNqiQIDy0 o multime de jocuri pentru telefonul tau care il am si eu de asemenea si linkurile de descarcare.ATENTIE:nu merge decat un link pe ora ca asa este pe depositfiles.De acolo mi-am luat pes 2012.Pasii:downloadezi jocu dezarhivezi tot, copiezi pes apk in telefon dar fara,, data"(folderul celalalt)il instalezi dar nu intri in el si vezi cand copiezi apk-ul sa nu copiezi si folderul data. Dupa ce sa instalat pes copiezi folderul acela in destinatie(fezi in documentul intitulat,, path'' sau instruction tot in folderul downloadat)Deci ar trebui sa ai un folder cu pes apk(aplicatia) data care trebuie copiata la urma si documentul. Enjoy my answer! :)

| iflroin1999 explică (pentru gamestoper1998):

Sal ma mai toti ajuta cu o problema am loat de pe siteu de l-ai dat s infs HP dar cand intru in el se vede alb cu putin gri si nu sti uce sa-i fac sa mearga. imi poti spune?

| gamestoper1998 a răspuns (pentru iflroin1999):

Si eu am aceeasi problema trebuie ca telefonul sa fie rootat adica rootare inseamna o procedura de risc dar cu un beneficiu:super user. Daca il rootezi instaleaza-ti un program numit chainfire 3d si cred ca o sa mearga.Eu nu am incercat inca sa il rootez deoarece is foarte precaut si nu vreau sa ma risc.Deci este de la grafica si la care inca nu i-am gasit rezolvarea decat rootand-ul ceea ce nu o voi face prea curand si instaland aplicatia aceea.

| iflroin1999 explică (pentru gamestoper1998):

Si cam ce jocuri mi-ar merge fara sa-l rootez de pe acel site de m-i l-ai dat?

| gamestoper1998 a răspuns (pentru iflroin1999):

Pai majoritatea vor merge dar unele cu grafica mai avansata ca de ex 9mm sau battlefield nu vor merge deoarece si cu rootare si programul ala instalat tot nu ai garantia ca va merge deoarece placa video(adreno 200) la acest telefon este un pic mai slabuta(nu stricata sau chiar slaba de tot)doar un pic mai slabuta dar unul ca dungeon lords sau ragin thunder sau reckless driving sau fifa si pes si altele vor merge.Cum am zis nu este motiv de nervi deoarece o rootare la acest telefon este usoara dupa cum am vazut pe net dar eu nu vreau sa imi asum nici un risc deoarece il am de vreo 2 saptamani si inca nu vreau sa imi bag mainile in el.Si vezi ca cateva dintre jocurile de pe acel site(5-6) le trebuie procesor mai mare decat 800(ARMV6).Iti zic chiar daca nu vei fii multumit indeajuns de site-ul acesta iti garantez ca altul cu jocuri crack-uite si free si de top nu vei mai gasi sau vei gasi dar foarte greu.Eu persoal ti-am dat toate detaliile necesare restul este ca tu in special sa te bucuri de el si sa te distrezi asa ca have fun!

| iflroin1999 explică (pentru gamestoper1998):

Mersi foarte mult pentru ajutor!

7 răspunsuri:
| xBesTLifeX a răspuns:

Man, ce fifa ar merge?

| MoiseIonutz a răspuns:

Mama! Mersi gamestoper 1998! Esti cel mai tare!