|

Sall. ce sa imi cumpar dintre Orange san remo si Orange nivo, eu vreau pentru jocuri si aplicatii cum ar fi: temple run 2, subway surfers, angry birds space, granny smith. FUNDA GARANTAT.

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Orange San Remo.Are un display mai mare{perfect pentru jocuri si filme} si memorie ram de 1 GB, fata de Nivo ce are doar 512 MB.Procesorul este de 1 Ghz.Procesorul ce vine cu Orange Nivo este unul dual-core de 1.2 Ghz.Choar daca Nivo sta mai bine la procesor, eu per total as alege Orange San Remo pentru display si RAM.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Telefoanele sunt cam la fel. amandoua iti duc jocurile mentionate de tine. dar mai bun este Orange san remo :camera mai buna display mai mare

| a răspuns:

San remo categoric. Dar ai mare grija deoarece nu il poti cumpara decat cu abonament. Si eu am vrut sa il cumpar deoare pretul de 200 euro mi se paruse prea frumos ca sa fie adevarat. Dar cei de la oringi mi-au spus ca il pot cumpara numai la abonament. Dai 700 lei si dupa aceea mai platesti 9 euro pe luna timp de 2 ani! Ceea ce duce la un pret final de aproximativ 1600 lei! Nu iti recomand, mai bine ia-ti un Allview p5 quad sau un s2 plu.s Bafta si sanatate!